- lūgums
- 29.1.05 01:00
- cibiņi mīļie labie! pastāstiet lūdzu, kā vārīt maizes zupu! mums te daudz rupjmazes no prēzidentes vizītes palicis. tā nejēgā daudz, tā ka bail aizlaist postā.
lūdzu, lūdzu uzrakstiet, kā to dara. mums nav ne jausmas. - 12 inkubi teicasaku
- 29.1.05 02:30
-
Laura
nevarēšu palīdzēt, tādus mistrojumus nelietoju. Un vispār maizi ieteicams baudīt standarta veidā. Nevajag jaukt divas dažādas lietas - maizi un zupu.
- saku
- 29.1.05 02:38
-
precīzi es nezinu, bet pēc loģikas spriežot varētu būt tā
ņem maizi
pieliek visādus žāvētus auglīšus
aplej ar karstu ūdeni un ļauj maizei atmiekšķēties (ja tā bijuse pirms tam sakaltuse akmenī), bet rozīnēm atgūt vīnogas paskatu
tad liek uz uguns un to visu pavāra
ā...varētu būt tā, ka no sākuma to maizi sarīvē, vai arī pēc atmiekšķēšanas izberž caur sietu, bet tad tās rozīnes ir jāliek pēc tam :)
nu jā...pavāra, pavāra un, kad masa tāda viendabīga, liek dzesēties uz palodzes...
(vienīgajā reizē, kad man bija darīšana ar pašvārītu maizes zupu, es to ar visu katlu dzesēšanās laikā nogrūdu no trešā stāva palodzes, tāpēc uzmanieties!)
kamēr dzesējas, jāsakuļ putukrējusm. noderētu arī brūkleņu zapte.
tāļāko jau jūs paši spējat iedomāt :) - saku
- 29.1.05 02:44
-
žāvēti auglīši! es vislaik domāju, kas man izkritis no prāta — tie ir žāvētie auglīši!
bet vai tur cukuru nevajag kaut kādā mirklī piemetināt? - saku
- 29.1.05 03:04
-
man liekas, ka tur tas joks, ka cukuru maizes zupā neliek...tāpēc tas putukrējums un tāpēc tie auglīši....bet skaidrs, ka bikinj var pielikt :)
- saku
- 29.1.05 07:56
-
tiešām jocīgi
- saku
- 29.1.05 11:34
-
liek gan cukuru, citādi jau neviens tādu neēstu! cukuru un kanēli! bet putukrējumam gan cukuru nevajag, tikai vaniļu. un gudrākie putukrējuma vietā liek jogurtu, bet tad nav tik garšīgi, you know.
p.s. var protams izmēģināt Maisessuppa Greenpeace, pievienojot labi daudz zaļo - saku
- 29.1.05 12:25
-
ķēmi nāk ārā no krūzītes
kanēļa standziņas pieliek vārot! ja kas mums darbā ēdnīcā ir baigi garšīgā.
- saku
- 29.1.05 12:44
-
nākamajā piecgadē noteikti ieplānošu aiziet uz tavu darba vietu un uzprasīt, kā viņiem tik baigi garšīgi sanāk.
- saku
- 29.1.05 12:44
-
ķēmi nāk ārā no krūzītes
tā tu tikai soli. bet ja atnāksi, tad es tev dabūšu caurlaidi.
- saku
- 29.1.05 10:51
-
(taas proporcijas neraxtii$u, taas peec garshas)
maizi cepe$kraasnii apgrauzdee bruunu, paarlej ar verdoshu uudeni un sleegtaa trukaa atstaaj apmeeram 1 stundu. peec tam maizi ar visu shkjidrumu izberzh caur sietu, pievieno cukuru, garshvielas, noskalotus kalteetus augljus un dzeervenju (vai kaadu citu skaabu) sulu, vaara liidz augliishi miiksti.
pasniedz ar putuksreejumu.
RE KAA! - saku
- 29.1.05 12:44
-
izklausās pēc īstas receptes :)
paldies - saku
- 29.1.05 14:40
-
ir jau arii
- saku