- 29.1.05 02:38
-
precīzi es nezinu, bet pēc loģikas spriežot varētu būt tā
ņem maizi
pieliek visādus žāvētus auglīšus
aplej ar karstu ūdeni un ļauj maizei atmiekšķēties (ja tā bijuse pirms tam sakaltuse akmenī), bet rozīnēm atgūt vīnogas paskatu
tad liek uz uguns un to visu pavāra
ā...varētu būt tā, ka no sākuma to maizi sarīvē, vai arī pēc atmiekšķēšanas izberž caur sietu, bet tad tās rozīnes ir jāliek pēc tam :)
nu jā...pavāra, pavāra un, kad masa tāda viendabīga, liek dzesēties uz palodzes...
(vienīgajā reizē, kad man bija darīšana ar pašvārītu maizes zupu, es to ar visu katlu dzesēšanās laikā nogrūdu no trešā stāva palodzes, tāpēc uzmanieties!)
kamēr dzesējas, jāsakuļ putukrējusm. noderētu arī brūkleņu zapte.
tāļāko jau jūs paši spējat iedomāt :)