laime tas ir tad, kad viss notiek ātri un nepareizi - DELFI - mistika

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Decembris 1., 2014


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
12:34 - DELFI - mistika
Klau, tā sadaļa taču ir lunātiķu zelta bedre!
1. (Krievijā) Atrasta 250 miljonus gadu veca mikroshēma
2. Pa atslēgas caurumu nofilmēta Sātana izdzīšana
3. NLO nolaupa pa ielu braucošu auto
4. Mirstošs ASV zinātnieks atklāj patiesību par citplanētiešiem
5. Spoks no bāra izbojā divu meiteņu 'selfiju'
6. Anglijā nofilmēta īsta feja lidojumā
7. Bulgārijā atrasti divu vampīru skeleti
8. Sieviete vagīnā nejauši izaudzē kartupeli
9. Britu ģimenei uzmācas seksuāli norūpējies spoks
10. Debesīs virs Anglijas nofilmēta Dieva roka

Kas tās ziņas raksta, vai viņam nenokalst roka?

(4 raksta | ir doma)

Comments:


[User Picture]
From:[info]daina
Date:1. Decembris 2014 - 16:03
(Link)
ha, mēs nesen runājāmies ar dažiem labi izglītotie cilvēkiem (tiesnesis un ekonomiste), viņi stāstīja viskautko interesantu par Bībeli un tā (izklausījās ļoti ticami), un es jautāju, kā viņi to visu zina, izrādījās, ka lasa delfus, jo tas esot visneatkarīgākais no portāliem:)
[User Picture]
From:[info]kuces_kundze
Date:1. Decembris 2014 - 16:53
(Link)
tas ir tas iemesls, kādēļ es tā cepos par noasa šķirstu. atceros, ka mēs vasarā ar m. strīdējāmies, jo es FB biju ielikusi ziņu - ka kristiešu bērniem, kas bērnībā ir daudz lasījuši bībeli, ir grūti atšķirt faktus no iedomu tēliem, viņi ir gatavāki noticēt konspirācijām, etc. Un man šķiet, ka te ir baigā riska zona - tu tici neticamajam (ka ir Dievs un Jēzus) un tas liek tev būt gatavam noticēt arī citām, bībeles tematikā ietvertām lietām. Tipa, ka ir atrasts Jēzus kauls, viņa līķauts, ka ir bijis noasa šķirsts. jo visa ticība ir kā kalns, kas ir uzcelts uz dažādiem vairāk vai mazāk apšaubāmiem un nepierādāmiem ar zinātni faktiem un šķiet, ka pasakot, ka tas ir bleķis un mīts tu automātiski noliedz Dievu. Kā tam nebūtu jābūt.
[User Picture]
From:[info]daina
Date:1. Decembris 2014 - 19:25
(Link)
klau, bet "parastajiem" bērniem taču arī tiek visādas pasakas, teikas un nereālas lietas stāstītas. tāpāt, mēs uz īsu brīdi pamatskolā visi ticējām, ka ir citplanētieši, jo kāds kaut ko "bija redzējis". nedomāju, ka tas viss (tai skaitā Bībeles stāsti) ir lielāka riska zona bērnam kā lasīt "Sīrupā" par esošu, bet nekad neaizsniedzamu pasauli Amerikā. un liela daļa, izaugot, tomēr ir apveltīta ar kritisko domāšanu (nu jā, bet es esmu no tiem, kas neanalizējot tic tam stāstām par Noasu;)
[User Picture]
From:[info]kuces_kundze
Date:2. Decembris 2014 - 10:08
(Link)
Nu jā, bet parastie kaut kad izaug un tad uzzina, ka tās ir pasakas un teikas, bet kristīgie paliek pie idejas, ka rūķi ir pasakas, bet noasa šķirsts, kas ir kaut kas nepierādāms un pēc zinātniskas informācijas, nekad neeksistējis, ir tikpat reāls kā Eifeļa tornis. Un, ja var noticēt tam, kāpēc gan nenoticēt, ka Krievijā atrasta 250 miljonus gadu veca mikroshēma?
un kritiskajai domāšanai vajag kaut kādu mērenu izglītības līmeni vai kritiski domājošus vecākus, kas ne visiem ir sasniedzams.

> Go to Top
Sviesta Ciba