laime tas ir tad, kad viss notiek ātri un nepareizi - jauno autoru sem

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Februāris 1., 2019


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
11:11 - jauno autoru sem
trešdien mani kritizēja Ābele, Vīgante un Zebris. labi, nekritizēja, bet ļoti slavēja. tas bija ārkārtīgi patīkami, viņi teica visādas tādas lietas, kas man lika teju zaudēt samaņu. Par daci skaidrs, viņa nav objektīva, jo mani zina. Bet abi pārējie nezina, kas ļauj domāt, ka melot viņiem nav bijis nepieciešams.

iedvesmojos pabeigt vēl pāris stāstus un tad izdomāt, ko ar to visu iesākt. man palīdzēja saprast, kas darbojas, kāpēc un kā darīt labāk. bija vairāki labi praktiski ieteikumi, kā strādāt ar tekstu. [starp citu, kritizēšanas daļa ir tā, uz kuru tur bija toč vērts iet, jo ieteikumi ir vispārināmi arī uz citiem darbiem].

sapratu arī to, ka milzīga palīdzība manai rakstīšanas prasmei ir nākusi no satori nometnēm. Ne tikai tāpēc, ka ievai tur tad ir laiks ņemties, bet arī tādēļ, ka pārējie, kas tur aizbrauc, ir gana labi rakstītāji un var izlasīt tavu tekstu un ieteikt, kā darīt labāk.

ps -> baigi interesanti, cik daudz cilvēku vēlas rakstīt fantasy. man arī likās, ka es rakstīšu fantasy. tagad lasot tos murgus, ko citi saraksta, pateicos tam kungam, ka mani vadīja citos ceļos.

(2 raksta | ir doma)

Comments:


[User Picture]
From:[info]ebece
Date:1. Februāris 2019 - 13:07
(Link)
malacis :*
[User Picture]
From:[info]daina
Date:1. Februāris 2019 - 14:49
(Link)
gaidu gràmatu, un forši, ka nav fantasy:)

> Go to Top
Sviesta Ciba