Amnestija un Objektivitāte (kro)

Vegāns pret savu gribu? 

trešdien, 7.09.2016 @10:51 pm | Amnestija un Objektivitāte

Jūs neticēsiet! Tas ir iespējams, bet ar priekšnoteikumu, ka esat iedzīvojies v.d un tradicionāli tam līdzi nākošajām kuņģa problēmām(manā gadijumā atvilnis).

Viss sākās ar to, ka janvārī atmetu pīpēšanu, dzeršanu, piekam, dzima arī sīkais un uz šī fona pamata, stresa līmenis steidzās pamatīgi pieaugt. Izmaiņas darba frontē un visu laiku augošā spriedze, protams arī nesa savu ieguldījumu veģetatīvās nervu sistēmas destrukcijā - kas savukārt sačakarēja manu kuņģi pilnībā. Nemitīgs atvilnis, kurš nekaunās likt par sevi manīt ik pa pāris stundām. Ārsts ieteica mainīt diētu diezgan drastiski.

Kā jau vidējam mietpilsonim, arī man garšo nedēļā iekost vismaz - 2kg gaļas(putnu, cūkas, lielopa), 2l piena, 1kg siera, 1 litrs krējuma, divi melnie ķieģeļi, 1kg makaronu, 500g rīsu, 500g majonēzes, 200g kakao, Kukurūzas milti 100g, Milti 250g, 20 olas, 500g biezpiena. Šie visi produkti, kā izrādās ir skābie, tā teikt, nemitīgi organismam jāpiepūlās lai šos produktus vajadzētu sadalīt, līdz ar ko noslogo kuņģa darbību un beigu beigās, vairākkārt dieņas izskaņā uzmācas atvilnis, kas škietami uz pirmo acu uzmetienu nav nekas traģisks, bet ja tas uzbrūk dienu dienā, no mēneša mēnesī, tas ievērojami sāk kaitēt dzīves kvalitātei.

Ko tad lai ēd, ja visu augstāk minēto grupu izslēdz?

Uz šo jautājumu es pats vēl neesmu atbildējis, jo ir pagājusi tik nedēļa. Esmu ieciklējies tik uz pāris ēdieniem, proti Broščs bez gaļas un avokado/gurķu salāti & random augļi. Kartupeļi ar sīpoliem arī iet iekšā labi, bet nu iegūt pilnīgu sāta sajūtu ir grūti, jo visu laiku šķiet, ka kaut kas trūkst. Varbūt organisms vēl nav pieradis un tas vēl kādu laiciņu ir jāpamoca, līdz tas samierināsies ar to ko dod.
Uzmanību, viss šeit lasāmais ir autora fantāzija. (ulvs)
Njā, izklausās pizģets. Es pats 8 gadus biju vegāns. Bet, nu, ēdu to, kas pagadās. Un ļoti daudz skābu produktu, kā izrādās. Tiešām nezinu, kā tev lēti/normāli tagad paēst.

Un kongrats par sīko. Nemaz nezināju, ka sanāca. Plānojāt vai, tā teikt, gadījās (kas nemaz nav tik slikti, kā izklausās)?
Amnestija un Objektivitāte (kro)
Ir arī pizģec. Arbūzs brokastīs, arbūzs vakariņās, pa dienu kartupeļi ar ķiplokiem un baziliku. Es jau jūtu, ka mēneša laikā nometīšu kādus 20kg.

SĪko nē, itnemaz neplānojām, bet nu ir patiesi liels prieks, ka nācis no sievietes kuru mīlu nevis random mauķeles, kuru esmu no kluba atvilcis mājās novālēt, bet tagad jāmaksā visu mūžu būs alimenti, jo svētajā vakarā neuzvilku gumiju.
Sāta sajūtu dos pākšaugi.. | anonīms (atbildēt)

ceturtdien, 8.09.2016 @1:00 pm

Sāta sajūtu dos pākšaugi - pupiņas, lēcas, tofu, turku zirņi, un visādi graudaugi - auzas, griķi, grūbas. Rieksti. Viss, kam iekšā vairāk olbaltumvielas!
di_wine (di_wine)
Pamēģini Borjomi. Sāku.. | di_wine (atbildēt)

piektdien, 9.09.2016 @11:54 pm

Pamēģini Borjomi. Sāku pirms laika dzert vismaz litru dienā - nekādu problēmu ar kuņģi vispār! Ēd un dzer, ko gribi.
Amnestija un Objektivitāte (kro)
Ar to Latvijas brožomi ir kā ir - uzticības nav -, jo šķiet, ka tas garšo pēc joda ar ūdeni. Savukārt slovākijā, polijā un pārējās eiropas valstīs kur šis dzerts,viņš garšo patiešām fantastiski. Varbūt es ne tur skatos? RIMI, 100% fake.

Es pašlaik lietoju dzeramo sodu - 0,5 tējkarotes siltā ūdeni no rīta pirms ēšanas, lai uzlabotu kopējo ph līmeni, jo kā zināms, dzeramai sodai tas ir augstāks nekā jebkuram zināmajam ēdienam.
di_wine (di_wine)
Tik padalījos, kas man.. | di_wine (atbildēt)

svētdien, 11.09.2016 @4:45 am

Tik padalījos, kas man pašai ir palīdzējis pret dedzināšanu. Fake vai ne fake, bet neviens cits minerālūdens, arī ne gruzīnu vai krievu tā neiedarbojas.
Lai izdodas :)
 aizdedzies! (sin)
Vnk vajag kaadu lakkku.. | aizdedzies! (atbildēt)

sestdien, 10.09.2016 @10:59 am

Vnk vajag kaadu lakkku apaarsteet probleemu un tad jau atkal vareest eest visu..

Iesaku eest kaapostus un katru dienu iepljaut zalja kartupelja sulu..


Daarzenji un graudaugi buus tavi labaakie draugi
Amnestija un Objektivitāte (kro)
Rītdien kāreiz plānoju no rīta kartupeļu pankūkas taisīt, izmēģināsim ieteikto sulu. Paldies par ieteikumiem.