Kurvjzieža kontemplācijas

Krāšņais Kurvjziedis

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Mīļās ķēkšas, virējas, kaucmindietes, godātie pavāri, gardēži un citi labie ļaudis! Pastāstiet, lūdzu, man, nejēgai, ko labu no liellopa, izņemot zupu vai stroganovu, var uztaisīt?
  • Lai visa māja nesmirdētu, labāk ņemt kārtīgu čuguna grila pannu un taukvielas nelikt nemaz (vot i nebūs to zilo dūmu).
    Steika mērces ir nopērkamas arī veikalos. Vislabākā mērce, protams, būtu tāda, kā vecajā Eiropā pasniedz, no paša lopa taukiem, bekona, pipariem un vīna, bet es tādu pagaidām nemāku dabūt gatavu :)

    Pērkot gaļu, pie mums jāuzmanās. Stokmanī mēdz būt tāda nekāda (laikam paveca), Rimi pārdevējas šmaucās. Vienreiz iesvēra prasto gulaša šķiņķi kā fileju pa 11.50 Ls/kg. Pamanīju tikai čekā.
    • nu, man ir ljooooti jaudiigs nosuuceejs, taa kaa pat pie atveertaa plaanojuma neozh. steika meerces...nu, man vislabaak garsho taa pati majoneeze vai kjiploku meerce. + veel kaadreiz meedz buut 1 meerce mc2, bet neatceros, kaa saucas, atceros tikai vizuaali. taukvielas man mazliet, bet tomeer prasaas, uz pilniigi sausas pannas nepraktizeeju.
      vislabaakais steiks sanaak uz grila, bet to vasaraa. esmu noleemusi izmeegjinaat arii riktiigus home made hamburgerus ar liellopa "kotleteem", aaraa ceptus.

      bet cik cilveeku, tik recepshu.
Powered by Sviesta Ciba