Lai visa māja nesmirdētu, labāk ņemt kārtīgu čuguna grila pannu un taukvielas nelikt nemaz (vot i nebūs to zilo dūmu).
Steika mērces ir nopērkamas arī veikalos. Vislabākā mērce, protams, būtu tāda, kā vecajā Eiropā pasniedz, no paša lopa taukiem, bekona, pipariem un vīna, bet es tādu pagaidām nemāku dabūt gatavu :)
Pērkot gaļu, pie mums jāuzmanās. Stokmanī mēdz būt tāda nekāda (laikam paveca), Rimi pārdevējas šmaucās. Vienreiz iesvēra prasto gulaša šķiņķi kā fileju pa 11.50 Ls/kg. Pamanīju tikai čekā.
Steika mērces ir nopērkamas arī veikalos. Vislabākā mērce, protams, būtu tāda, kā vecajā Eiropā pasniedz, no paša lopa taukiem, bekona, pipariem un vīna, bet es tādu pagaidām nemāku dabūt gatavu :)
Pērkot gaļu, pie mums jāuzmanās. Stokmanī mēdz būt tāda nekāda (laikam paveca), Rimi pārdevējas šmaucās. Vienreiz iesvēra prasto gulaša šķiņķi kā fileju pa 11.50 Ls/kg. Pamanīju tikai čekā.