Kurvjzieža kontemplācijas

Krāšņais Kurvjziedis

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Droši vien ne tikai man, bet gandrīz ikvienam cilvēkam, ko dzemdējusi un audzinājusi latviešu māte, izsviest miskastē stikla burciņu ar labo, skrūvējamo vāciņu nozīmē vainas apziņu, trauksmi un citas par grēku signalizējošas izjūtas.
Tomēr es strādāju ar sevi, lai tiktu tam pāri, jo esmu mūsdienu patērētājsabiedrības un psihoterapeitu uzvaras gājiena produkts!
  • Nu, klau! Es varbūt esmu neapzinīgākā un videi nedraudzīgākā pilsoņa piemērs, bet negrasos nedz iespringt uz informācijas meklēšanu, nedz arī ar grabošiem burku un pudeļu saišķiem nēsāties vairāku kvartālu attālumā, lai labotu dzimtas pašvaldības un Vides ministrijas pieļautās kļūdas. Man tas tiešām liktos drusku smieklīgi, piedod!
    • katram savs. es arii esmu slinka, bet tomeer zalja. ja man ir iespeeja, tad atkritumus shkjiroju.

      par to piedaavaajumu/ pieprasiijumu pieineeju taapees, ka str pagalmaa stav kraasainie konteineri, bet ljaudis taapat met visu vienaa. pienjemu ka ir veel taadi daudzi pagalmi, kur ir atshkjiriigaas atkritumu kastes, bet ljaudis kaa ieradushi met visu kopaa.

      pasarg Dies', es Tev personiigi neko nepaarmetu. uz mani pashu lielu iespaidu atstaaja tie atkritumu kalni, kas saliidzinoshi netaalu manai ieprieksheejai dziivesvietai tika apstraadati- saspiestu plastmasas izstraadaajumu kluchu miljoni.

Powered by Sviesta Ciba