Kurvjzieža kontemplācijas

Krāšņais Kurvjziedis

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Jūsu kulinārās refleksijas atmodināja manu sen sen radušos jautājmu - vai kaut kur Rīgā ir nopērkama arī kazlēna gaļa?
  • ?

    cik daudz tev vajag?
    man laukos vēl pāris kazlēni/kaziņas ir jākauj...

    /precīzāk pateikšu pēc konsultācijas ar māmiņu...
    • Re: ?

      zini, es ar gribētu.:)
      mani tā kazu gaļa intresē čista experimentiem.:) tikai nezinu cik gribētu - atkarājas moš no cenas par kg...
    • Re: ?

      Jēziņ, Ciba tak ir un paliek viena zelta bedre!:)
      Daudz man nevajag - ledusskapis ar mazu saldētavu.:( Bet pāris kg es noteikti gribēšu, kad ar kazlēniem Neizbēgamais jau būs noticis.
    • Re: ?

      Un man ir Aizdomas, ka vēl dažas manas paziņas varētu gribēt, tā ka padod ziņu, kad Brīdis nāks tuvāk!
      • Re: ?

        riit/pariit apjautāšos, kas un kā - brīdiis varētu būt īsi pirms ZS vai starp ZS un JG.
      • ps

        kazlēni nav vairs mazi, bet gan pusaudža vecuma - mazi bija ~septembrī.
        • Re: ps

          Tas nekas, galvenais, ka nav jau riktīgs āzis.:)
          • Re: ps

            man domāt ka taisni puiku dzimtas kazis būtu ar labāku gaļu, kā meitu dzimtas...
            nezinu kā tieši ar pusaugu kazām ir, bet ar pieaugušām kazām ir tā, ka pašām kazām ir ļoti spēcīga tjipa kazu piena piegarša gaļai - āzim stipri mazāka...
            • Re: ps

              Man prātā, ka lauku sievas ir neieteikušas pieaugušu āzi, jo hormoni tomēr darot savu darbu - varbūt ne gluži tik izteikti kā kuilim. Bet pati pārbaudījusi neesmu.
              • Re: ps

                par pieaugušu varētu būt taisnība ..
                kā ir ar pusaugu es patiešām nezinu...
              • ;)

                iztekti pieaugušam āzim ir pavadošā smaciņa, lai gan gatavā veidā (katlā) neesmu jutis starpību (bet es kā laucinieks un visēdājs neesmu autoritāte garšas ziņā)...
Powered by Sviesta Ciba