Aizvien vairāk iepatīkas iepirkties Centrāltirgū. Staigāt starp dārzeņu galdiem, staigāt pa gaļas paviljonu un skatīties vīzijas - re, kā šitas gabaliņš smuki izceptos krāsnī ar garšaugiem, šitās ribiņas zupā, šitās filejas sagriezt un drusku pamarinēt. Pat, ja man no tā visa vajag tikai kādas dažas konkrētas lietas.
Vienīgais sliktums - stiepšana mājās sanāk ilgāka kā no RIMI. Tā, lūk, iet mums, kas nav saimniecībā fiksēto vīrieti ieviesušas.
Vienīgais sliktums - stiepšana mājās sanāk ilgāka kā no RIMI. Tā, lūk, iet mums, kas nav saimniecībā fiksēto vīrieti ieviesušas.
Kopš Armēnijas es jūsmoju par lielo gabaliņu (ar kauliņu!) šašlikiem. Tam es ņemu tos trīsstūra gabaliņus ar kauliņu, lieku krāsnī ar garšaugiem un ik pa pusstundai - 45 min. apslaku ar ūdeni. Beigās atstāju bez vāka apcepties.
Gatavs ir tad, kad gaļa pati krīt nost no kaula.
Visi, kas pie manisto ēduši, teikuši, ka garšo. Pat tie, kuriem pietiktu drosmes atzīties pretējā.:)