Steika gabalus es nesmu meklējusi.
Kopš Armēnijas es jūsmoju par lielo gabaliņu (ar kauliņu!) šašlikiem. Tam es ņemu tos trīsstūra gabaliņus ar kauliņu, lieku krāsnī ar garšaugiem un ik pa pusstundai - 45 min. apslaku ar ūdeni. Beigās atstāju bez vāka apcepties.
Gatavs ir tad, kad gaļa pati krīt nost no kaula.
Visi, kas pie manisto ēduši, teikuši, ka garšo. Pat tie, kuriem pietiktu drosmes atzīties pretējā.:)
Kopš Armēnijas es jūsmoju par lielo gabaliņu (ar kauliņu!) šašlikiem. Tam es ņemu tos trīsstūra gabaliņus ar kauliņu, lieku krāsnī ar garšaugiem un ik pa pusstundai - 45 min. apslaku ar ūdeni. Beigās atstāju bez vāka apcepties.
Gatavs ir tad, kad gaļa pati krīt nost no kaula.
Visi, kas pie manisto ēduši, teikuši, ka garšo. Pat tie, kuriem pietiktu drosmes atzīties pretējā.:)