Kurvjzieža kontemplācijas

Par mentalitāšu atšķirībām

Krāšņais Kurvjziedis

Par mentalitāšu atšķirībām

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Kad šopavasar viesojos Gruzijā, nomira Sofiko Čiaureli - viena no izcilākajām XX gadsimta gruzīnu aktrisēm. Jāpiezīmē, ka par spīti vispārējāi nabadzībai valstī un neapmierinātībai ar valdību, negadījās dzirdēt nevienu kurnam par bēru pompozitāti. Lai gan, spriežot pēc televizorā redzētā - gruzīnu vērienu šajā procesijā mūsējiem ar nelaiķi Artmani neizdosies pārspēt.
  • Te nu atkal jājautā: CIK liela cieņa ir LIELA cieņa? Es atceros gana daudz pasākumu, kur viņa piedalījās (un es neskatos VISUS pasākumus pa TV). Tāpat viņas-Pāvula godināšanas dienu. Ta jau Radziņai un Sebrim tika/tiek izrādīts daudz mazāk cieņas. Un es pat nojaušu, no kurienes tam "necienīja dzīvu" kājas aug - par šito ik pa laikam gadiem cien. mācītājs kungs Dimiters piebļauj presi. Tas mans viedoklis.:)
    • Tā, protams, ir, un var teikt, ka Tevis pieminētos abus ciena vēl mazāk; tāpat arī par šī avotiem Tev ir taisnība ;)
      Tomēr es teiktu, ka ir bik "ne tā" vispirms taisīt kaut vai to pašu izbazūnēto šmuc, a pēc tam smukā rindiņā nākt "atvadīties no dižās mākslinieces". Nu ir tajā kkas divkosīgs.
      No otras puses, es teiktu, ka, ņemot vērā cienījamās mākslinieces visnotaļ komunistisko pagātni, arī viņas izvadīšana no baznīcas ir divkosīga. Tā kā...
      • jā, jā.:) tā baznīcu būšana mani ar Dikti Iepriecināja.:))
      • Da mūsdienu pasaulē neka nav viennozīmīgs!;)))
      • Tātad, ja Tavuprāt bijusi necieņa (uzsveru - Tavuprāt, jo es piederu tiem, kuri nekādu īpašu necieņu pret aktrisi viņas dzīves laikā nav saskatījuši), tad pareizāk būtu bijis to konsekventi turpināt un izrādīt arī pēc viņas nāves?
        • Es personiski nedomātu ne par vienu politiķi (Zatleru vai Birku, piemēram) labāk vai sliktāk, ja neredzētu ziņu virsrakstus "aaa atnācis atvadīties no".
Powered by Sviesta Ciba