Kurvjzieža kontemplācijas

Krāšņais Kurvjziedis

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Paštaisnā, viegli uzliesmojošā Cibas sabiedrība - apmāta ar vēlmi definēt un klasificēt, lai pēc tam šīs definīcijas un klasifikācijas kaislīgi noliegtu.
Man vienmēr bijis bail no agresijas un rupjības - sīka un paviegla esmu - tāpēc drošāk laikam būtu pamest šo vietu uz visiem laikiem. Vai radīt sev alternatīvo žurnālu - tādu, kura rakstītājai (vai rakstītājam?) nav un nevar būt nekāda veidokļa nedz par politiku, nedz vīriešu-sieviešu attiecībām, nedz to draņķa kulināriju (ak, jā - es arī vakar vārīju tkemali, dikti maz sanāca, daļa plūmju bija sākušas bojāties, bet supergardi, pati arī vakar un šorīt brokastīs visu izēdu, būs atkal uz tirgu pēc plūmēm jāiet!). Varbūt savus eksaltētos saulrietu aprakstus varēšu čubināt dieva mierā, bez kādiem kašķiem.
Joprojām ļoti cienu tos, kuri pamanās šeit neaizvainot nevienu un paši nesacepties ne par ko.
  • a es nemanīju nkeur nekā par dinozauriem.:) es sākumā Svalkas puxtu apskatīju (es nelasu šamās cibu - inspirējos no viena puxta freidlistē ieskatīties), a pēc tam prosta mierīgi turpināju lasīt pati savu freidlisti.:)
    • Jāps, es vienkārši nedomāju, ka krii sāks pārspriest izdzēšanos tikai svalkas pukstu pēc, tad jau krii vajadzēja izdzdēsties sensenos laikos :)
      • nu es sapratu, ka šamais krii ieraxc nebija saistīts ar konkrēti svalkas puxtu.. tas bija saistīts ar kādu citu atvasināto puxtu.:)
Powered by Sviesta Ciba