Kurvjzieža kontemplācijas

Krāšņais Kurvjziedis

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Paštaisnā, viegli uzliesmojošā Cibas sabiedrība - apmāta ar vēlmi definēt un klasificēt, lai pēc tam šīs definīcijas un klasifikācijas kaislīgi noliegtu.
Man vienmēr bijis bail no agresijas un rupjības - sīka un paviegla esmu - tāpēc drošāk laikam būtu pamest šo vietu uz visiem laikiem. Vai radīt sev alternatīvo žurnālu - tādu, kura rakstītājai (vai rakstītājam?) nav un nevar būt nekāda veidokļa nedz par politiku, nedz vīriešu-sieviešu attiecībām, nedz to draņķa kulināriju (ak, jā - es arī vakar vārīju tkemali, dikti maz sanāca, daļa plūmju bija sākušas bojāties, bet supergardi, pati arī vakar un šorīt brokastīs visu izēdu, būs atkal uz tirgu pēc plūmēm jāiet!). Varbūt savus eksaltētos saulrietu aprakstus varēšu čubināt dieva mierā, bez kādiem kašķiem.
Joprojām ļoti cienu tos, kuri pamanās šeit neaizvainot nevienu un paši nesacepties ne par ko.
  • es ceru, ka savā pukstā nevienu neaizvainoju??

    es daru tā - tie, kas mani nokaitina un izsauc manī agresiju, es vienkārši atfrendoju. bet vispār ir maz tēmu un personāžu, par ko spēju te sacepties :)
    • Nē, tak !:)
      Visticamākais, ka vaina ir manī pašā, turklāt rakstu es arī aizvien sliktāk un garlaicīgāk (es tagad nekoķetēju), tāpēc prātīgāk būtu tiešām izdzēsties un nākt atpakaļ, kad ir ko teikt un pofigs, kā to kurš uztver.
      • a kam tu raxti - pati sevis dēļ vai citiem izpriecai?.:))

        es raxtu tikai un vienīgi pati sevis dēļ savā cibā un man Nav Svarīgi vai kādam tas, kas man šķiet tobrīd kad es raxtu svarīgs, ar šķitīs svarīgs un interesants.:) mana ciba ir Mana_Ciba un ja citi šamo lasa, tad tā ir viņu Brīva Izvēle un man Nav_Pienākuma raxtīt tā, lai interesanti vai saprotami būtu viņiem.:)
        man ir Svarīgi, lai Saprotami būtu Man.:)
        • Redz, man ir abējādi - rakstu te gan savam prieciņam, un tīri praktiski, lai neaizmirstas šis tas, - gan arī kā komunikācijas līdzeklis ar citiem.
          Un nupat tā komunikācijas puse sāk par daudz izplesties un atņemt pēdējo prieku no rakstīšanas sev.:(
          • nu jā, tā jau viš mēdz gadīties, ka uz publiku tēmētie raxtu gali, ja šamie sāk pārmākt sava paša brīvās nepiespietās izpausmes, sagandē ne tikai dzīvošanu un harakterji, bet arī to pašu dzīves uztveri...

            varbūt tā vietā lai apcerētu izdzēšanos, labāk apceri varbūtību vairāk pievērsties personīgo izpausmju nevis publiski tēmēto raxtu galu radīšanai?.:)
      • nu kāpēc jādzēšas? man arī uznāk brīži, kad neko negribas rakstīt, tad arī nerakstu, tikai lasu un komentēju :) ja izdzēsies, nav vairs frendu listes un komentēt arī nevar (parasti).
Powered by Sviesta Ciba