Kurvjzieža kontemplācijas

Ļoti patika virsraksts

Krāšņais Kurvjziedis

Ļoti patika virsraksts

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
http://www.apollo.lv/portal/news/73/articles/132438
  • Es nesaprotu, vai tiešām nevienam, kas nodarbojas ar likumdošanas izveidi un ieviešanu šai jomā, nedarbojas loģiskā domāšana? Vai arī baigi vajag izrādīties vēlētājiem, ka "cīnās" ar prostitūciju tā vietā, lai jomu vienkārši sakārtotu un reglamentētu?
    Tfu, āksti.
    • Kāpēc jākārto un jāregulē kaut kas tāds, kas pats par sevi lieliski darbojas?
      • Piespiedu prostitūcija, cilvēku tirdzniecība, nepilngadīgo iesaistīšana, nodokļu nemaksāšana, veselības pārbaudes - tas viss būtu labāk novēršams, ja prostitūcija "kā tāda" būtu atļauta organizētā veidā (tb, bordeļos) - ar skaidri definētiem spēles noteikumiem, kurus visas iesaistītās puses būtu ieinteresētas ievērot.
        • izklausās jauki, taču baidos, ka tas būs tikai ķeksītis, par kuru atskaitīties uz nākamajām vēlēšanām. Tas ir tāpat kā ar alkohola aprites likumu, kontrolē un izraksta simboliskas sodanaudas tiem, kuri sadomājuši izņemt licenci un deklarējuši savu rūpalu, bet par tiem, kam tādas nav, tā īsti nemaz neinteresējas.
          • Tas, diemžēl, ir reālas darbības un likumu ieviešanas jautājums - principā, ar stingru roku un attiecīgu likumdošanas bāzi arī točkas varētu piežmiegt, tak nejēdz...
  • vai ne?:) bet es tomēr priecājos, ka, kopš mūsu iecienītā melleņmeža celiņa malā ierīkoti jaunie kapi, viņas tur vairs ne-"stāv", laikam sēru mūzika traucē, vai.
Powered by Sviesta Ciba