Kurvjzieža kontemplācijas

Par ko es nespēju klusēt

Krāšņais Kurvjziedis

Par ko es nespēju klusēt

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
...un arī aizmugurēja aprunāšana nekādu sirdsmieru nesniegtu!

Besī ārā tie veči, kas pie pirmās iespējas publiski izziņo, cik nožēlojama ir viņu laulības dzīve seksuālā puse! Tas ir riebīgi, tas ir negodīgi pret sievieti, ar kuru nez kādēļ dzīvojat kopā - es tiešām nesaprotu, kāda ir jēga divu pieaugušu cilvēku kopdzīvei, ja viņus nesaista nedz intimitāte, nedz abpusēja cieņa, bet ne viena, ne otra nav savienojama ar savu gultaslietu publisku apgaudošanu.
Lūk!
  • Promska viss atkarīgs no tā, ko, kam un kā pasaka, bet tā pa lielām šaibām es visnotaļ varu iztēloties situāciju, kurā mans vīrietis pasaka, ka sekss ar mani nav baisi kruts un es to neuztvertu kā pazemojumu. Par provi, ja viņš kādam tikko apbērnojušamies draugam pateiktu, ka sekss pēc dzemdībām nav nekas briesmīgi izcils, man tas šķistu visnotaļ sajēdzīgi. Tbš ir objektīvi apstākļi, kuru rezultātā es ne vienmēr esmu uzdevumu augstumos (tāpat kā arī viņu var piemeklēt visādi objektīvi apstākļi), un šo apstākļu kontekstā runāt par tēmu ir gana normāli. Vai arī ja šis objektīvais apstāklis ir ļaužu neprasme vienam ar otru pareizi apieties un attiecīgi cilvēks konsultējas par tēmu.

    Precīzāk izsakoties, seksa kvalitāte man nešķiet kautkāds tur pašvērtības rādītājs. Vot teiksim "viņai ir draņķīga humora izjūta" būtu riebīgi teikts, jo humora izjūta dzīves laikā praktiski nemainās (tātad - vai nu paciet, vai šķiries), a seksis tak mainās pa mēness fāzēm bezmazvai.
    • Nē, mans ieraksts bija par vairākus gadus ilgstošu publisku īdēšanu, turklāt, labi zinot, ka lasītāji pazīst arī apunājamā sievietes.
      • Nuuuu, ja viena sieviete vairāku gadu garumā ir draņķīga gultā, tad, mandomāt, jebkurš sakarīgs cilvēks izsecinātu, ka vīrietis točna nav nekāds zupermens, vismaz ne ar attiecīgo būtni. Vai arī ir baigais zupermens, bet neprot muti atvērt un pateikt "klau, mīļā, man patiktu, ja tu izdarītu šitā".

        Tbš tā jau nav nekāda sievietes apkaunošana, tā ir sevis blamēšana.
Powered by Sviesta Ciba