Kurvjzieža kontemplācijas

Par ko es nespēju klusēt

Krāšņais Kurvjziedis

Par ko es nespēju klusēt

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
...un arī aizmugurēja aprunāšana nekādu sirdsmieru nesniegtu!

Besī ārā tie veči, kas pie pirmās iespējas publiski izziņo, cik nožēlojama ir viņu laulības dzīve seksuālā puse! Tas ir riebīgi, tas ir negodīgi pret sievieti, ar kuru nez kādēļ dzīvojat kopā - es tiešām nesaprotu, kāda ir jēga divu pieaugušu cilvēku kopdzīvei, ja viņus nesaista nedz intimitāte, nedz abpusēja cieņa, bet ne viena, ne otra nav savienojama ar savu gultaslietu publisku apgaudošanu.
Lūk!
  • tu maz zini par veču sarunām ;)
    un viņu kļūda ir tā, ka reizumis viņiem paslīd kāja, un viņi aizmirstas..ka klāt ir arī dāmas..vai ka dažas klātesošās dāmas patiešām ir dāmas, nevis svojaki. bet tas, ka veči par lēdijām savā starpā izsakās..teiksim tā..raupji un neaptēsti, nenozīmē, ka viņi neciena savas dzīvesbiedres. vienkārši leksika tāda. tā viņi runā. viņi takš ir no Marsa, aizmirsi? :)
    • Ja viņi ir no Marsa, ierosinu, ka viņiem tur arī vajadzēja palikt, starplanētu celojumi stāvokli nav uzlabojuši :D
    • Es nevis par leksiku, bet par tematiku.

      Mani kā Velbeka lasītāju nespēj satraukt nekāda leksika. Ik pa brīdim šeit "jauno, daudzsološo talantu" ierakstos var pavīdēt atskaites, kādā pozā kura mauka izdrāzta (ak, es arī laikam neesmu dāma!) - bet tas ir pilnīgi kas cits. Un paši vīrieši nereti atzīst (var jau būt, ka tas arī tikai klīrīgākajai lasītāju daļai domāts), ka neapspriež sievietes, kuras mīl.

      Zinu, ka pati būtu ārkārtīgi aizvainota, izlasot šeit vērtējošus pārskatus par manas necilās personas seksuālo aktivitāti. Un diez vai spētu to piedot.
Powered by Sviesta Ciba