Kurvjzieža kontemplācijas

Nenocietos es arī - jeb piezīme par kādu skandālu

Krāšņais Kurvjziedis

Nenocietos es arī - jeb piezīme par kādu skandālu

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Pilnībā piekrītot, ka amatā esošai personai allaž jāpatur prātā, ka kāds viņu vēros un izķēzīt gribēs pie pirmās iespējas, tāpēc ēdot dakšiņa jātur pareizi, un mīcīt svešas beibes vispār nevajag - lai atceramies kaut vai kā Vecās Derības Holofernam gāja - un tāpēc visādi kastēni un klintoni man liekas drusku smieklīgi un nožēlojami, nevis žēlojami un mierināmi. Tomēr, bez jebkādas solidaritātes pret vājo vīriešu dzimumu, nespēju arī just ko citu, kā vien riebumu pret slavas pelnīšanu ar tēvēšoviem "Kā es vienurīt uzvilku zilu kleitiņu un trallinādama devos atsūkāt savam priekšniekam" vai avīžrakstiem "Kā es sakoļīju vienu lohu, lai viņš apgrābsta man celi un iekniebj krūtī".
Derdzīgi.
Ne velti atmiņā ataust anekdote.

Deviņdesmito gadu beigas, Odesas ebreju dzīvoklis. Vecākiem zvana dēls Izja, kurš šobrīd studē ASV.
- Māmiņ, es te nesen iepazinos ar tā-ādu meiteni! Smuka! Izglītota!
- Kāds prieks, dēliņ, kāds prieks! Vai bagāta?
- Bagāta. Un slavena arī!
- Un kā tad vārdā meitenei?
- Monika.
- Un uzvārdā?
- Levinska.
Dziļa pauze. Pēc brīža:
- Dēliņ...bet vai ar to jauko nēģeru puisēnu jums tiešām nekas nevar sanākt?
  • Pirmkārt, ja cilvēks, būdams ministrs, atbild uz īsziņām no nezināma numura un vazājas pa klubiem ar blondīnēm, viņa stulbums ir bīstams valstij un par to ir vērts pavēstīt. Un tur nelīdz sakāmais "bet to visi tāpat zināja", jo tā veidojas vēlētāju priekšstats par politiķiem. Latvijas vēlētājam jāsit ar mietu un divreiz, lai cilvēks kaut ko saprastu.

    Otrkārt, vaininiece ir Tavā frendlistē. Manuprāt, sakarīgs meitietis.

    Vari šo komentāru noslēpt.
    • 1)Nu, pati par sevi vēl īsziņu sūtīšana un vazāšanās pa klubiem valstij lielu ļaunumu nodarīt nevar - iespējams, ka pret klofelīnu kafijā viņš kaut kā bija nodrošinājies.

      2) Bez izdzēstā žurnāla vēl kāds?:)
      • Protams, ka var. Tādi cilvēki ir viegli manipulējami, ko meitietis arī pierādīja.

        Un tiešām jocīgi, ka tādā sekstūristu apsēstā zemītē cilvēki pēkšņi kļuvuši tik šķīsti un liekulīgas bučošanās dēļ ir gatavi sievieti ar akmeņiem nomētāt. Un vēl jocīgāk, ka satraucas par tāda īsziņu mačo ģimeni un meitām - par to tak tā kā pašam papucim būtu jādomā, nevis žurnālistei. Tas ne par Tevi, bet reakciju kopumā.
        • Nu, paga - sašutums jau netiek uzpūsts par to, ka duraks un viegli manipulējams, bet par to, ka gar svešiem brunčiem ņemas.
          Un prasīt demisiju par bučošanos - tas nav liekulīgi, ko?:) varētu domāt, ka visa latvju tauta ir nospraudījusies ar "Īsta mīlestība gaida" bļembām un, kad lauleņi aizbrauc komandējumā, apjožas šķīstības jostu.:)

          Taču, kas attiecas uz manu attieksmi pret šī diezgan tizlā notikuma varoņiem - man nav simpātiju ne pret vienu no viņiem. Es, goda vārds, neuzskatu, ka izprovocēt pajaunu vīrieti uz bučošanos - neatkarīgi no viņa amata - būtu ļoti grūts uzdevums, kas, paveikts valsts interešu vārdā, būtu pamats lepnumam, cieņai un apbrīnam.:)



          • Tas jau tas labākais, katrs saskata ko savu! :)

            Manuprāt, demisiju neviens tur nepieprasīja, tad būtu bijis balsojums, ko kaut kā neatceros. Tikai partijas biedri pateica PĒ.

            Par tiem trakajiem neko nezinu, bet savu un laulenes komandējumu laikā uzvedos godīgi. Laikam Tev cita pieredze :)

            Un es neteiktu, ka man būtu kāda liela sajūsma par šo pasākumu, tomēr vienmēr ir uzjautrinoši skatīties, kā kāds uzpūtīgs muļķis taisnojas. Plus vēl tas, ka vēl vienam absolūti idiotisku politisko spēku pārstāvošam liekēdim ir krietni krities reitings, un tas vienmēr ir labi.
Powered by Sviesta Ciba