Kurvjzieža kontemplācijas

Mūsu plāni un Tavi plāni

Krāšņais Kurvjziedis

Mūsu plāni un Tavi plāni

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Stambula - Bursa - Čanakkale - Troja - Bergama(Pergama) - Izmira - Efesa - Bodruma - Fethije - Kalkana - Antalja - Stambula.
Un kā Tu domā, Lielais Ceļojumu Dievs?
  • a kur Kappadokien? jebsju kaa tas latviski saucaas...
    • Kapadokija bija jau pagājušoreiz. Tagad ir Egejas pavasaris - visādas tur antīkās & kristīgās drupas. Un pasauļoties pa vidam, ja sanāks.
  • vo nezinu kāpēc Turcija mani nevilina, fails iztrūkst :( bet kāpēc otrreiz Turcija/Gruzija, ne jaunas zemes ? kā jau teicu, man liekas, ka FR dienvidos, Spānijā, Portugālē un Grieķijā Tu būtu taisni debesīs :)
    • Man par Turciju ilgstoši arī bija priekšstats "pāris krieviem pilnas pludmales un tirgus ar spīguļotiem lanckariem", bet, kad aizbraucu un apskatījos - ūuuuu, kā tik visa tur nav!
      Un šajā reizē iepazīsim pavisam citu reģionu, ko pagājušā ceļojumā nepaguvām. Turklāt Turcijā būs, ko skatīt vēl vismaz divas reizes - Melnās jūras piekraste un Austrumanatolija, kur ir pilnīgi cits kolorīts, nekā jau redzētajās vietās.

      Jā, Spānija, Portugāle un Grieķija man ir obligātajā un steidzamajā sarakstā. Taču šobrīd visi apstākļi sakrīt par labu Eiropas-Āzijas robežreģionam. Tātad Lielais Ceļojumu Dievs tā grib.
  • tu uz mēnesi brauc? :)
Powered by Sviesta Ciba