Kurvjzieža kontemplācijas

Krāšņais Kurvjziedis

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Bet - ak! - kādu es vakar lobio uzmargoju! Nu, labi, labi - sasautēju pupiņas ar dārzeņiem un cūkgaļu. Bet, ja pieliek no Kaukāza vestās garšvielas un pirms ēšanas uzpilina tkemali, tad sanāk lobio. Un neganti garšīgs, teikšu, kā ir.
Vienlaikus uzdrošinos apgalvot, ka eksperimentāli esmu apgāzusi pieņēmumu, ka kulinārās prasmes kaut cik pozitīvi var ietekmēt sievietes privāto dzīvi. Taču izklaidi tās nodrošina, īpaši brīžos, kad privātā dzīve kādu ārēju faktoru dēļ apsīkusi, tas gan noteikti.
  • Ai, Krii, Tu mani iedvesmo uz visādām kulinārām padarīšanām. Kopš esmu palikusi viena ar kaķīti, apņēmos izklaidēt sevi ar kulinārmākslas apgūšanu. Ja kādreiz man gadīsies arī kāda personīgā dzīve, kulinārmākslas zināšanas noteikti noderēs.
    Pagaidām gan vēl neko prātīgu apguvusi neesmu. Vien sapratu, ka man vajag jaunu pannu.
    • Panna - tas ir labi! Kaut gan es vēl biežāk lietoju sautējamo katliņu.

      Un mans atslēgas vārds ir GARŠVIELAS.:)
      Jo, raugi, garšvielas ir tās, kas padara primitīvu barību par ēdienu - patiesi, patiesi!
Powered by Sviesta Ciba