Bet - ak! - kādu es vakar lobio uzmargoju! Nu, labi, labi - sasautēju pupiņas ar dārzeņiem un cūkgaļu. Bet, ja pieliek no Kaukāza vestās garšvielas un pirms ēšanas uzpilina tkemali, tad sanāk lobio. Un neganti garšīgs, teikšu, kā ir.
Vienlaikus uzdrošinos apgalvot, ka eksperimentāli esmu apgāzusi pieņēmumu, ka kulinārās prasmes kaut cik pozitīvi var ietekmēt sievietes privāto dzīvi. Taču izklaidi tās nodrošina, īpaši brīžos, kad privātā dzīve kādu ārēju faktoru dēļ apsīkusi, tas gan noteikti.
Vienlaikus uzdrošinos apgalvot, ka eksperimentāli esmu apgāzusi pieņēmumu, ka kulinārās prasmes kaut cik pozitīvi var ietekmēt sievietes privāto dzīvi. Taču izklaidi tās nodrošina, īpaši brīžos, kad privātā dzīve kādu ārēju faktoru dēļ apsīkusi, tas gan noteikti.
Pagaidām gan vēl neko prātīgu apguvusi neesmu. Vien sapratu, ka man vajag jaunu pannu.
Un mans atslēgas vārds ir GARŠVIELAS.:)
Jo, raugi, garšvielas ir tās, kas padara primitīvu barību par ēdienu - patiesi, patiesi!