Kurvjzieža kontemplācijas

Krāšņais Kurvjziedis

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Jāpiezīmē, ka tad, kad es nebiju atklājusi savas rotaļīgās kulinārijas burvību, dzīvot bija vienkāršāk. Man patīk gatavot - spontāni, eksperimentējot, bez receptēm, bez noteikumiem, paļaujoties tikai uz intuīciju, gaumi un veselo saprātu - bet rezultāti ir tik garšīgi, ka es pamazām noēdos.
Jāpievēršas laikam gleznošanai. No tās es sajēdzu tikpat maz, bet sekas ir mazāk bīstamas.
  • Man vēl līdz šim nekas no adījumiem nav sanācis tāds, kā iecerēts - izņemot šalles. :)
    • Nē, nu tas gan tiesa!:)
      Bet nē, adīšanai ir daudz trūkumu:

      1) process līdz dajebkādam rezultātam, izņemot grāmatzīmi vai bantīti, aizņem fucking daudz laika.
      2) spontānu ideju īstenošana - piem., ak! iejaukšu es te pa vidu vienu krokodilzaļu saulīti ar zilu flamingu zobos - prasa rūpīgi plānotu darbu, kura laikā ideja apnīk un zaudē aktualitāti.

      utt., vēl no tās pašas sērijas.
Powered by Sviesta Ciba