Kurvjzieža kontemplācijas

Krāšņais Kurvjziedis

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Jāpiezīmē, ka tad, kad es nebiju atklājusi savas rotaļīgās kulinārijas burvību, dzīvot bija vienkāršāk. Man patīk gatavot - spontāni, eksperimentējot, bez receptēm, bez noteikumiem, paļaujoties tikai uz intuīciju, gaumi un veselo saprātu - bet rezultāti ir tik garšīgi, ka es pamazām noēdos.
Jāpievēršas laikam gleznošanai. No tās es sajēdzu tikpat maz, bet sekas ir mazāk bīstamas.
  • Pirmdienās esmu aizņemta no 18:30 līdz 19:30;
    Otrdienās, ceturtdienās - no 18:00 līdz 19:00;
    Trešdienās, piektdienās - no 18 līdz 19,
    Sestdienās - no 11:00 līdz 13:00.

    Darbā tupu visas darbdienas līdz 17.

    Ja es šajā režīmā mēģināšu ieviest vēl vienus kursus - man nebūs laika ne ēst, ne mīlēties, ne lasīt.:( Turklāt man jau ir jāiebīda visā tajā vēl kādi sportzāles apmeklējumi - droši vien septiņos no rīta.:(
Powered by Sviesta Ciba