Kurvjzieža kontemplācijas

Krāšņais Kurvjziedis

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Ir ļoti jauki, ja tev ir daudz draugu, bet maksa par to ir nemitīga vainas sajūta, ka kādam no viņiem tu neveltī pietiekami daudz laika un uzmanības.
  • Draugiem būtu jāsaprot, ka citreiz Tu gribi mieru, klusumu un vientulību. ne visi to spēj saprast, es ar šodien dabūju noklausīties ārdīšanos savā telefonklausulē, bet nu piedošanu, neko tur šobrīd nevar darīt!
  • Es kaut kā izvairos no termina draugs. Tā reāli šādā vārdā varu nosaukt divus cilvēkus. Jā, & vīru, protams :) Pārējie ir labi paziņas :)
    • Nu, man ir vairāki cilvēki, par kuriem zinu, ka varēšu uz viņiem paļauties Lielās Klizmas, Ķezas un Ligas gadījumā, un zinu arī, ka viņi var rēķināties ar visiem maniem resursiem.
  • apdedzinājos, būdama egoiste. nu, kad tik reti lv, zinu, ka jāredz visi, jāmīļo visi. emocionālais depozīts.
  • tas darbojas abos virzienos. Ja tu kādam nevelti pietiekami daudz uzmanības, tad to tikpat labi var izskaidrot ar to, ka tu viņam velti tieši tik daudz uzmanības, cik viņš vēlas. Ja tā nebūtu, tad tā persona tevi aicinātu kaut ko pasākt kopā ar viņu. Un ja tu tādā gadījumā atsakies, tad tu vari uzskatīt, ka nevelti tai personai pietiekoši daudz uzmanības. Kaut kā tā.
    • Nē, runa ir par ko citu. Es nemitīgi iekuļos dilemmās, kad mani uzaicina vienlaikus divi cilvēki vai kompānijas, un katrs no viņiem patiesi, patiesi ir pelnījis Visu manu uzmanību vai Visu vakaru
      Un pat, ja man neko nepārmet, es pati jūtos "sliktā žoguvāvere", kas laba visiem un nevienam.
Powered by Sviesta Ciba