Kādu laiciņu es tīksmināšos par krēmzupām. Biezām, treknām, aizdarītām ar saldu krējumu un pamatīgām garšvielu saujām. Cik daudz skaista tomēr dzīvē var ienest blenderis!
Es nekad neizmantoju konkrētas un precīzas receptes, bet vienmēr drusku improvizēju. Tātad - ņem puķkāpostu (šajā gadījumā), nomazgā, sagriež, ieber katliņā ar ūdeni, pieber drusku sāls un pa šķipsnai vai saujai visādu garšvielu - manā gadījumā parasti tie ir visādi baziliki, timiāni, kaltētās paprikas, raudene, karijs, visādi Vidusjūras maisījumi utml., - kad uzvārījies mīksts, pārvieto uz blendera trauku, piešļāc saldo krējumu un sakuļ. Iesmeļ šķīvī un ēd. Var pievienot - jau šķīvī - sieru vai tējkaroti sarkano ikru vai pētersīļa lapiņas - kas nu labāk garšo. Dārzeņus var miksēt vai savstarpēji aizstāt.:)
Dikti vienkārši izklausās. Būs jāizmēģina. Lieliskas garšvielas labā kvalitātē un tiešām par smieklīgām cenām var nopirkt Lienes ielā 9 (vai arī 7, īsti to nummuru neatceros)
Tātad - ņem puķkāpostu (šajā gadījumā), nomazgā, sagriež, ieber katliņā ar ūdeni, pieber drusku sāls un pa šķipsnai vai saujai visādu garšvielu - manā gadījumā parasti tie ir visādi baziliki, timiāni, kaltētās paprikas, raudene, karijs, visādi Vidusjūras maisījumi utml., - kad uzvārījies mīksts, pārvieto uz blendera trauku, piešļāc saldo krējumu un sakuļ.
Iesmeļ šķīvī un ēd. Var pievienot - jau šķīvī - sieru vai tējkaroti sarkano ikru vai pētersīļa lapiņas - kas nu labāk garšo.
Dārzeņus var miksēt vai savstarpēji aizstāt.:)
Lieliskas garšvielas labā kvalitātē un tiešām par smieklīgām cenām var nopirkt Lienes ielā 9 (vai arī 7, īsti to nummuru neatceros)