Es nekad neizmantoju konkrētas un precīzas receptes, bet vienmēr drusku improvizēju.
Tātad - ņem puķkāpostu (šajā gadījumā), nomazgā, sagriež, ieber katliņā ar ūdeni, pieber drusku sāls un pa šķipsnai vai saujai visādu garšvielu - manā gadījumā parasti tie ir visādi baziliki, timiāni, kaltētās paprikas, raudene, karijs, visādi Vidusjūras maisījumi utml., - kad uzvārījies mīksts, pārvieto uz blendera trauku, piešļāc saldo krējumu un sakuļ.
Iesmeļ šķīvī un ēd. Var pievienot - jau šķīvī - sieru vai tējkaroti sarkano ikru vai pētersīļa lapiņas - kas nu labāk garšo.
Dārzeņus var miksēt vai savstarpēji aizstāt.:)
Tātad - ņem puķkāpostu (šajā gadījumā), nomazgā, sagriež, ieber katliņā ar ūdeni, pieber drusku sāls un pa šķipsnai vai saujai visādu garšvielu - manā gadījumā parasti tie ir visādi baziliki, timiāni, kaltētās paprikas, raudene, karijs, visādi Vidusjūras maisījumi utml., - kad uzvārījies mīksts, pārvieto uz blendera trauku, piešļāc saldo krējumu un sakuļ.
Iesmeļ šķīvī un ēd. Var pievienot - jau šķīvī - sieru vai tējkaroti sarkano ikru vai pētersīļa lapiņas - kas nu labāk garšo.
Dārzeņus var miksēt vai savstarpēji aizstāt.:)