Kurvjzieža kontemplācijas

Krāšņais Kurvjziedis

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Puse baismīgā askēzes mēnša ir aizvadīta, bet es nebūt vēl neesmu pārliecināta, vai 1 kg esmu zaudējusi. Ja esmu, tad ļoti labi - viena kilogramīgā cukurpaciņa no vēdera nost.
Protams, atceroties visādus ceļojumu un jauno darbu sākšanas periodus, kad bez jebkādas piepūles un mazohisma svārki sāk karāties uz gurniem jau vienas nedēļas laikā, pārņem sērīga nožēla.
Es nedzīvoju pareizi, es zinu. Tāpēc arī neizskatos, kā vajadzētu. Un ēšanas paradumiem tajā visā ir daudz mazāka loma.
  • vispār tur ir daļa patiesības: man ir tā - kad es aizrautīgi daru to, ko gribu - kaut vai mājas iekārtošana, nerunajot par jauniem darbiem, mīlām un ceļojumiem,,, tad kg klāt nenāk vai pat krīt nost,,, bet apresnešana anotiek, kad sēdi sprostveida situāci'jā und dari to, kas isti netik un dzīvo tā, kā īsti netīk,,, un tad nekāda diēta nelīdz ,, vispār netaisnīgi kā vienmēr :)
    • Nu, ja!:)
      Varēja būt vismaz kāda kompensācija - "Ja jau tev, mīļā, darbs apnicis un nekādas pašrealizācijas nav, tad vismaz par to viduklis kā lapsenei!" Bet nekā!
  • Nu tāda teorija jau ir, ka liekie kilogrami simboliski nozīmē veidu, kā cilvēks sevi sargā no problēmām, kuras nevar atrisināt šobrīd. Kaut gan man tādā pašā situācijā tagad ir pretējas ķermeniskās izmaiņas, tā ka ej nu sazini.
    • Vispār es jau no jaunības zinu, ka mani dara resnu neapmierinātība ar kādu savas dzīves jomu + apātija.
      Skumjas un izmisums mani tik slikti neiespaido.:)
Powered by Sviesta Ciba