Kurvjzieža kontemplācijas

Krāšņais Kurvjziedis

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Es zinu, ka ļoti populāri ir uzmest lūpu un paziņot: "Viss, jūs mani nesaprotat, nav jums ne humora izjūtas, ne kā, turpmāk rakstīšu tikai par ikdienu un sadzīvi un komentēšu ar "lol" vai "+1" " Tāpēc es tā nesaku - lai nesekotu meinstrīmam. /Tas bija neveikls joks/
Bet, jā - es esmu apvainojusies. Kādu brīdi būšu. Tad pāries.
  • Un kas jauns?
  • Spriežot pēc bana manējie gan aizvainoja! :/

    A tagad laikam man tevi jāsahugo un jāpasaka, ka es tevi mīlu un buchoju, lai arī manuprāt tu mēdz blēņas runāt. Bet tā kā tu taču dzen jokus un "texts" ne vienmēr ir ekvivalents ar "krii" tad es jau laikam nejutu to brīdi kad mans tanks brauca pāri krii nevis textam!

    TO kas ir Krii, tas ir aizsargaajams, lolojams un visaadi citaadi barojams ar visai jociigiem salaatiem... a "texts" nu jociiga tak tu, kopsh kura laika tu textus netaa saac utvert tieshi... arii saveejos?
    • Ja tas būtu bijis bans, Tu tagad nevarētu neko iekomentēt.:)

      Nē, Tu mani neaizvainoji, vienkārši saruna iebrauca auzās. Un es nevēlējos, lai vēl kāds to izmanto, izraujot citātus, ko ierakstīt savā žurnālā, veltot manas necilās personas sliktajām īpašībām kādu ierakstu, kur saskriet aktīvu rējēju bariņam.

      Šodien cilvēki ir jau paguvuši izteikt neglaimojošus vērtējumus teju ne visām manām izpausmēm. Man kādu brīdi pietiks, ko apcerēt izaugsmes iespējas.:)
      • Hmmm... nu vienalga, hugus un buchas drīxti paturēt :)

        A jūs, ļaunie, kas krī apvainoja, jums nebūs šodien hugi! :(
  • Man ir aizdomas, dažs labs ļautiņš vnk šobrīd spēcīgi orgasmē no tā, ka Tu vispār iesaisties sarunā ar viņu;) Man reiz izdevās līdz baltkvēlei novest vienu šajās sarunās pagaidām neiesaistījušos personāžu, absolūti ignorējot visus viņa provocēšanas mēģinājumus. Baltkvēlei sekoja pilnīga likšanās mierā, pārāk neinteresanta es tomēr izrādījos.
  • es, protams, esmu visforšākā!:)
    bet, Krī..Nu tak.
    Lai tak.
    Tu tak!

    Kā teiktu mirušais rakstnieks "Mazāk emociju - vairāk pieklājības".

    Un vispār "neatveries sitienam".

    Buč.
Powered by Sviesta Ciba