Kurvjzieža kontemplācijas

***

Krāšņais Kurvjziedis

***

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Vakardiena bija jauka. Paleenaam turpinu mosties, klausos, kaa kjermenii atjaunojas asinsrite. Mazliet sajuutos kaa koks, kursh tuudalj saaks sulot un pumpurot. Kovaarnju bars ir paceelies no maniem zariem un trokshnjaini devies taalumaa. Nu, veel jau vinji var atgriezties. Vismaz pa kaadam. Kaadubriid. Bet tagad es staavu zinjkaariigi pumpuraina, noskatos riestojoshu balozhu paarii, kas griezhas dejaa ap mani un gaidu - ieviis ligzdinju, vai nee...
(Hmmm, izlasiiju sho paarpoetizeeto metaforu un pati nosmeejos par savu sentimentu - tieshaam, paarziedeejusi Turgenjeva jaunkundze. Bet arii taadaam ir tiesiibas apdziivot postmoderno kultuurtelpu, ja kas!) :)

Un veel - vakarvakars bija spulgs. Nevis spozhs vai mirdzoshs. Puscaurspiidiiga gaismas atstaroshanaas no logu stikla, glaazeem pie baara letes, AT brilleem, dzidrumdzidri zila kreesla, dakshinju shkjinda, regtaims un sarunas, kas ietver triis "obligaatos topikus" - ko Tu peedeejaas nedeeljas laikaa esi izlasiijusi, kaadu filmu noskatiijusies un ko domaa par RL interviju ar arhibiiskapu Pujaatu.:) Bet tad AT un Aiga konstatee, ka, ja man muguraa ir maigi rozaa bluuziite un es eedu garnelju salaatus, tad skats esot gana iedvesmojoshs, lai to izraadiitu kaa performanci. Iekaseejot naudu par biljeteem.

Maajaas ejot, noskatos Oriona jostas triis zvaigzniitees, kas raada uz dienvidiem, un apnjemos vasaraa beidzot aizbraukt uz Aizkaukaazu. Vislabaak -uz Gruziju. Pa Meedejas peedaam!
  • Par kasieri driikst pieteikties? Man tagad kultuurpasaakumu organizeeshanaa roka uzsista. :)
    • :)

      Par ko ne!:)
      Kaa veicaas ciinjaa ar otro valsts paarvaldes puukji?

      • Tagad tikai atliek ik vakarus mediteet ar seju pret Dzomolungmu ij gaidiit. Tb aizvakar iesniedzu papiirus gan ministrijaa, gan KKF. Tagad ash nepierasti - nu vairs nekaa nevar mainiit vai ietekmeet, jaarushinaas ij jaagaida, kas notiks. :)

        A izdomaaju planchiku, ja visi man kurviishus sados - sagraabos haltuuras, tagad suuri straadaaju, ij peec meenesha par savu naudinju nodrukaashu Lebedeva ekspoziiciju ij izstaadiishu. Ha! Forshi, viss notiek! :))
  • Tās ir Oriona jostas 3 zvaigznītes? Pastāsti lūdzu par tām sīkāk! Man tās vienmēr ir norādījušas ceļu uz mājām,lai kur es dzīvotu.Tāds kāds sargs man viņas.
    • Es jau pati tikai pirms paaris dienaam uzzinaaju, ka taa esot Oriona josta. Neesmu diezko stipra astronomijaa. Bet par Orionu savulaik griekju miitos kaut ko lasiiju - esot bijis puisis varen labs mednieks, bet miris no skorpiona dzeeliena. Un tad abi ar Skorpionu debesiis pacelti. Laaga neatceros, bet shkjiet, ka pie vainas atkal bija kaada tur dieva skaudiiba - jamie jau vienmeer pret lieliem talantiem nezheeliigi...:/
Powered by Sviesta Ciba