Kurvjzieža kontemplācijas

Par tām kotletēm, ja?

Krāšņais Kurvjziedis

Par tām kotletēm, ja?

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Kopš esmu atklājusi sevī dziļi apslēpto ķēkšu, esmu aizvien vairāk pārliecinājusies, cik maza ir tās īstenā nozīme manā intīmajā dzīvē. Pat mazāka kā pretcelulīta krēmam, kuram vispār nekādas nozīmes nav.
  • [info]
    noziime augs liidz ar gadiem :D
  • tb, vīrietim tomēr negaršo/ir pilnīgi vienaldzīgi Tavi meistardarinājumi? Vai arī teksts attiecās tikai uz seksa kvalitāti?
    • Nē. Doma bija, ka, protams, ir ļoti jauki gatavot visas iespējamās šniceles un štrūdeles, kā arī īstenot 99% Kamasutras ieteikumu. Un, ka normāls vīrietis vienmēr apgalvos, ka viņam garšo tas, ko tu gatavo un ka tev ir skaistas krūtis. Iespējams, viņš ne kripatiņu neliekuļos.
      Bet, ne jau šmorēšana vai pupi kādu noturējuši.
      ;)))
      • taisnība, taisnība.
        bet mājīgu gaisotni (šmorēšana) gan palīdz radīt.

        pretcelulīta krēmi gan ir šausmu lietas. es te vienu biju nopirkusi profilakses nolūkos tad, kad drogās cenas krita. cītīgi smērēju, kamēr ar šausmām pamanīju, ka - kas tas? kkas ar tām ciskām nav tā kā vajag! jokainas tādas. nospļāvos, krēmu izmetu, un viss pārgāja! brīnums!

        offtopic - tev tās pasakas gruzīnu valodā vēl ir aktuālas? :)
      • Varu gan atbildēt tikai par sevi, turklāt neesmu vīrietis, bet es gan pavisam noteikti raujos turp, kur labi baro!;)) (Skāde tikai, ka ja baro, nākas pārtikt no itāļu virtuves, kas ir pē. Nu tas par vīriešiem.)
        Bet nu jā, kopumā man, bet varbūt atkal tikai man, šķiet, ka jebkurš cilvēks gribēs palikt tur, kur ir komforts - tieši viņam svarīgajā nozīmē. Vai ar to vien pietiek, lai otrs gribētu, ka kāds paliek, tas, protams, jau ir nākamais jautājums.
  • es gan laikam esmu loti romantiska, bet man liekas, ka shitas konsumerisms ir jaizbeidz.. vismaz privaatajaa dziivee. tak ne jau deelj kotletes vai kruutiim.. bet tak aiz miilestiibas...
Powered by Sviesta Ciba