Kurvjzieža kontemplācijas

Krāšņais Kurvjziedis

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Pēdējo mēnešu laikā esmu novērojusi savā uzvedībā pārvērtības, kurām vēl pirms pusgada būtu atteikusies ticēt.
1) Bez ārēja spiediena, draudiem vai viltus, pat ne pārmērīga bada mudināta, esmu sākusi gatavot ēst. Turklāt sortiments no sviestmaizēm, ceptām/vārītām olām utml. ir paplašinājies līdz pat zupām un sautējumiem.
2) Esmu sākusi skriet - no brīva prāta, vairs pat īpaši necerot uz svara zaudēšanu - un gūstu no tā baudu. Rītos, kad pieceļos pārāk vēlu un skrējienu izlaižu, nepārprotami jūtu muskuļu īgno burkšķēšanu: "Kur ir? Kur skābekļa papilddeva? Kur dienišķā tonusa porcija, tu slinkā govs?!", un neesmu tik droša, vai drīz nesākšu darba kavēšanu uzskatīt par mazāku ļaunumu, nekā dīcēju ignorēšana.

Tas viss ir ļoti mulsinoši. Vairāk kā mulsinoši.
  • Bet ja cilvēks labi gatavo un viņam patīk ēst labi pagatavotu ēdienu, kāpēc ne? Viss, kas nav obligāta dienaskārtības sastāvdaļa un kam blakus nestāv kritiķis, kurš māca, kā vajag izdarīt labāk, agri vai vēlu teorētiski var iepatikties.
  • kaa var piespiest sevi skriet? padalieties, es arii gribu skriet no riitiem!!
    • Es salasījos, ka [info]kuminjsh to dara, un nolēmu: "kas es - mīkstā, vai?" ;)
      Pirmā reize bija pretīga. Gandrīz vai "nekadnekadnekadvairs". Bet tad parunājos ar zinošiem cilvēkiem, kuri man ieteica vienkārši skriet lēnāk. Un tad tajā var atrast zināmu kaifu.:)
      • var atrast zināmu kaifu

        nupat biju vienā Itālijas pilsētā, kur 5% populācijas piedalījās maratonā.. ;)
      • vaij, esmu skrējusi lēni, ātri, ļoti lēni un ļoti ātri, bet riebjas vienalga. man šķiet, ka es vienkārši nevaru tikt galā ar to sajūtu, ka svīstu kā ruksis, tas ir visriebīgāk.
        un vēl es nevaru atrast apavus piemērotus, jo, lai es ko kājās nevilktu, pēc 2km noskriešanas sāp kājas :(
        • Sportlandā mēdz būt "dienas piedāvājums", es, tam pateicoties, iegādājos par puscenu sporta apavus, kas ir ļoti piemēroti un kājas nesāp. Turklāt, pirms skriešanas es vienmēr izapļoju potītes - pa piecām reizēm abos virzienos katru.
          kas attiecas uz svīšanu - es skrienu tieši tik lēni, lai nekļūtu auksti.:)
Powered by Sviesta Ciba