Pārsteigta atklāju, ka man pat reizumis patīk kulinārija. Laikam tāpēc, ka beidzot līdzās nedzīvo neviens, kas to pieprastu labāk. Pavisam cita lieta ir rotaļāties un ņemties, eksperimentējot ar garšām un konsistencēm, ja zini, ka neizdzirdēsi nekādus: "Bet kā tu to ābolu mizo?! Dod šurp, es parādīšu, kā tas jādara!" Sasodīts, es visu daru nepareizi, pavirši un spontāni, nesekojot nevienai receptei, kur būtu minētas precīzākas mērvienības par "šļāciens", "šķipsna" vai "bišķis", bet, ziniet, rezultāti mēdz būt gana gardi. Un iespringuma nekāda.
kuminjsh"Kad sāk jukt" ir bišķi par daudz!;) "Kad nazis mīksti ieiet";)
kriiTad, kad sāk jukt, naži mīksti ieiet visur, kur vajag un nevajag!;)
kuminjshTas gan!;DDD