Kurvjzieža kontemplācijas

Krāšņais Kurvjziedis

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Pa vienai mazai tabletītei pāris reižu dienā, un tu vairs nepinkšķi par visu uz pasaules, eksistences absurdu un aizgājušo bērnību ieskaitot, neesi ne greizsirdīga, ne skumja, bez riebuma ej uz darbu un sēdi tur permanentu Džokondas smaidu aizmiglotās acīs. Vilinoši, vai ne?
  • Cik man zināms (no pieredzes un vispār) neviens no antdepresantiem nedod Tevis minētos efektus :))
    • Ko tad viņi vispār dod?
      Vienīgo reizi, kad tādus iedzēru - turklāt pa virsu alum - uznāca miegs un no rīta sāpēja galva, kas, protams, visdrīzāk nav saistīti.
      • Dažādi medikamenti tiek lietoti dažādās situācijās. (Taču cik man zināms nekad iedzerot vakarā kopa ar alu :))). Kāpēc tie dod efektu- par to vēl zinātnieki strīdas- daļa apgalvo, ka tās ir tikai placebo efekta sekas, daļa uzskata par vienīgo efektīvo līdzekli depresijas ārstēšanai. Protams, labi ja bez tā var iztikt bet ne kurš katrs ir gatavs strādāt ar sevi psihoterapeita kabinetā.

        http://www.psihologijaspasaule.lv/raksti.php?id=237&show=101&act=read&ct=sub
        • Tu angiinu ar ieteiktu aarsteet ar parunaashanos ar loru?
        • Psihoterapijai ir tas trūkums, ka tad, kad beidzot tieku pie daktera, - apmēram pēc mēneša - visi sliktumi jau beigušies. Man šāds noskaņojums nav hronisks, taču drusku bail, ka reiz tāda, kāda šobrīd esmu, tikšu diezgan pamatoti pamesta, atlaista no darba vai izslēgta no mantojuma. Un, kad atjēgšos, būs jau par vēlu.
          • Nu vispār šādos gadījumos arī pie daktera jāiet ilgi un regulāri (un nereti tas ir visai mokošs pasākums)- ja nē, tad tiešām labāk vienoties par kādiem viegliem antidepresantiem vai arī mainīt darbu, dzīvesvietu, tautību un matu krāsu ;)
      • Nu manaa gadiijumaa antidepresanti bija pret depresiju - nepamatotaam straujaam garstaavklja mainjaam, nepamatotaam raudaashanaam, visaadien nervu izstraadaatiem jokiem..
    • No wikipēdijas: Drugs used for an immediate euphoric effect only are not generally considered antidepressants.
Powered by Sviesta Ciba