Kurvjzieža kontemplācijas

kāpēc man riebjas sadzīves rasisms

Krāšņais Kurvjziedis

kāpēc man riebjas sadzīves rasisms

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Tāpēc, ka sastopoties ar šādu tumsonību http://klab.lv/users/krii/540380.html?replyto=4111324 man ieklemmējas žoklis un pazūd argumenti.
Piesaukt Buhāru, Samarkandu, Hivu un hodžu Nasredinu laikam nav jēgas.
  • Tu arī, Brut!

    jā, protams, un vēl pa kokiem lēkājoši musulmaņu primāti!

    Es saprotu, ka daļai cilvēku ceļošana nozīmē "all included" vāļāšanos n-zvaigžņu hotelī un Eifeļa torņa vai čurājošu skulptūriņu fotografēšanu. lai viņiem laba veselība! Bet ne jau par to šeit kāds strīdas!
    • Re: Tu arī, Brut!

      Nu kuš, kuš. Lai tak vāļājas pa zvaigžņotiem hoteļiem un fotogrāfē čurājošas skulptūriņas, vismaz garantija, ka, teiksim, nespersies pie uzbekiem nakts stundā no katla pa kluso "vīriešu plova" sauju mums no degunpriekšas izzagt!;)))
      • Re: Tu arī, Brut!

        To jau es neveiksmīgi mēģināju pateikt - man nav nekādu iebildumu pret cilvēkiem, kas nespēj iztikt bez komforta un civilizācijas, ja vien viņi neceļo kopā ar mani un neīd, kāpēc lauku autobusā nav kondicioniera un WC. Izlepušiem nūģiem ir savi maršruti, tādām kā mums - savējie.

        Manas skausta spalvas šoreiz sacēlās no aprobežotajiem, tumsonīgajiem un rupjajiem rasistiskajiem uzbraucieniem tautām, kuru kultūra un vēsture man allaž likusies nopietnas intereses vērta.
        • Re: Tu arī, Brut!

          Klau, Tev tas naffigātors vispār vēl strādā? Što ta aizdomīgi...
        • Re: Tu arī, Brut!

          Pastāsti vēl par izlepušajiem nūģiem un kāpēc viņi ir nepareizi! :)
          • Re: Tu arī, Brut!

            Ja Tu atradīsi, kur es esmu nosaukusi viņu ceļošanas veidu par nepareizu, nevis tikai atšķirīgu no man pieņemamā, es noteikti varēšu paskaidrot, ko ar to domāju.
            Bet pret nūģiem man īstenībā nekā nav. Daži no viņiem ir ļoti jauki cilvēki.:)
            • Re: Tu arī, Brut!

              Man ļoti iepatikās vārdi:
              Izlepušiem nūģiem ir savi maršruti, tādām kā mums - savējie.

              :)
              • Re: Tu arī, Brut!

                neliegšos - es negribētu ceļot kopā ar cilvēku, kurš īgst, dusmojas vai šņukst, ja spiests iztikt kādu brīdi bez siltā ūdens vai nakšņot uz zemes vai stacijas grīdas. Bet es allažiņ respektēju šādu cilvēku tiesības dzīvot SPA hoteļos, ēst restorānos un gida pavadībā fotografēt katedrāles .

                ja gribēji teikt, ka arī man ir savi aizspriedumi un neracionālas simpātijas vai antipātijas, es to nenoliedzu.
                • Re: Tu arī, Brut!

                  Es jau neko, man tikai jāpasmaida, ja kritizējot kāda cita uzskatus, kāds neviļus rīkojas līdzīgi :)
    • nu kaut kaa taa par biologjiska organisma droshiibu

      tas kas mani neskar mani nesatrauc un (pat ja esmu rasists, ksenofobs, snobs un egoistisks maita) nav jau obligaati skatiit tikai ekstreemos punktus vai nu 5***** vai nu uz griidas kuutinjaa, driizaak suniits pasleepts tur, ka apceljojot Scotland Highland sliktakajaa gadiijumaa var dabuut pa seju (un arii tad vai nu jaavalkaa nepareizie kilti vai kaa iipashi jaauzprasaas), bet GruzijUzbekistaanaas var arii maajaas nepaarbraukt (nu labi, man tas nedraudeetu, jo esmu viirelis, mazs un neruniigs un neeju uz citu klosteri ar savaam pamaaciibaam, bet tomeeer)

      un par musulmanju primaatiem - lai cik tas nebuutu diivaini, bet es pat neko tadau nedomaaju, vinji ir savaadaaki un man sveshi, un vairums svesho man vienkaarshi nepatiik, taapat kaa man nepatiik klimats tur, un ne es tur braucu, ne es saku cik tur ir slikti, un tavus/esinjas staastus lasiit ir interesanti, bet piedaliities tajos es negribeetu
Powered by Sviesta Ciba