Kurvjzieža kontemplācijas

Vēl viena trivialitāte šodienas birumā

Krāšņais Kurvjziedis

Vēl viena trivialitāte šodienas birumā

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Sievietes, kurām nav draudzeņu, dzīvo nožēlojamāku dzīvi nekā tās, kurām nav vīrieša.
  • Jā, apmēram tā es arī to uztvēru. Bet es drīzāk pieļauju, ka man ir problēmas nevis ar sevi-tādu-kāda-esmu, bet ar savu piederību plus mīnus "tipisko sieviešu" uzvedības/domāšanas/utt modelim. Un ka sievietēs es meklēju to, kas man pašai pietrūkst, to, kamdēļ, manuprāt, Vīrieši mīl Sievietes.

    Ja tur ir kāda atšķirība, protams.
    • Tad sanāk, ka Tu dzīvo drīzāk vīrietim raksturīgu dzīvi sievietes ķermenī. Varētu but diezgan sarežģīti. Bet, ja Tev tas izdodas ar prieku un patikšanu - kāpēc gan ne?:)
      • Nu kā to ņem. Godīgi sakot, man allaž ir bijis drusku žēl tos nabaga vīriešus, kas ir ir kopā ar sievietēm, kas man patīk. Tā ka varbūt es esmu better off ;)
        • Varētu, protams, jautāt, kāpēc Tev viņu ir žēl, bet tad tas sāks pārāk atgādināt parodiju par kādu TV psiholoģijas šovu.:)
          • Ei, tās tomēr ir manas draudzenes :) Tāpēc šitais koments varētu būt pēdējais.

            Bet likt uz viņām visu savas sirc banku es negribētu. Pārāk riskanti, svārstīgi un neprognozējami. Abet dzīvot ar viņām mierīgi un mietpilsoniski - what a waste of material, ilgi tas droši vien neturpinātos. Kaut kā tā. Bet varbūt es kļūdos, nekad neesmu bijusi attiecībās ar šādu meiteni.
Powered by Sviesta Ciba