Kurvjzieža kontemplācijas

Lidojam?

Krāšņais Kurvjziedis

Lidojam?

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Esmu pamaniijusi, ka tad, kad juutos briiva un laimiiga, mans smaguma centrs paarvietojas no taas vietas, kur to daba iekaartojusi, uz augshu. Resp., no "pamata chakras" uz saules pinumu vai pat augstaak - uz kruushu bedriiti. Un rezultaataa sajuuta ir taada kaa dejojot - ar viirieti, kursh to prot. Kaajas tik tikko skar zemi, gravitaacija kljuust sekundaara, bet katra kustiiba ir absoluuti preciiza un koordineeta.
Un apkaarteejie izsaka komplimentus. Ne jau gaitai, bet aciim, smaidam, frizuurai, kleitai. Par spiiti tam, ka uz zoda ir jauna pumpa, zekjei uziris valdzinjsh, peedeejaa meenesha laikaa uzeesti 3kg vai veel kaada cita liga naakusi klaat.
Silfiidas ir skaistaakas par nogurushiem, saspringtiem, lietishkji kaajojoshiem sievishkjiem, kurus dibens velk pie zemes. Tak ne jau katru miilju dieninju silfiida buusi.:( Eh!
  • man tas ir galējībās - pārsvarā galvā, kad jūtos kā kamera, kā acs, kas slīd un vēro
    un, kad jātizlojas, protams, noslīd līdz papēžiem
  • Kas ir Silfiida???
    • Ai, nu alkjiimijaa un sazinturkadaas mitologjiskajaas tradiicijaas sievieshu dzimuma gaisa gars, paarvietojas, protams, lidus. Resp. - taads gaisaa parauts sievishkjis.:)
  • jaa

    bet no stabiem un zemu lidojoshaam lidmashiinaam gan jaauzmanaas :) kompliments: tu labi izsakies jurnaalaa!
Powered by Sviesta Ciba