Kurvjzieža kontemplācijas

Allelujaa!

Krāšņais Kurvjziedis

Allelujaa!

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Es esmu sapratusi, kaada ir viirieshu pamatfunkcija manaa dziivee. Vinji ir SILTI! Vinji valkaa ljoti jaukas virsjakas no beigtu lopinju aadas vai kaada cita izturiiga materiaala, un taas var atpogaat un vinjiem pieglausties, un tad vinji izstaro ap mani savus 36,6 Celsija graadus, un man kljuust tik LABI, ka es piedodu shiim buutneem pilniigi visu - vinju stuurgalviibu, neattapiibu, muuzhiigo sacensiibas garu, absoluuti utilitaaro pasaules uztveri ("to fuck it, to kill it, to eat it!")un definitiivo nespeeju saprast, ko es gribu, ja vien tas nav sekss.
Miiljie, turpiniet buut silti!
Es juus par to muuzhiigi miileeshu! (Bet "muuzhiigi" nenoziimee "nepaartraukti", kaa man reiz paskaidroja kaads puisis, kursh bija man soliijis muuzhiigu uzticiibu, un peecaak gandriiz ljaavis nodomaat, ka vinjsh soliijumu aizmirsis.)
  • Es to pašu sagaidu no sievietēm, tikai emocionālā ziņā. Būtiskā atšķirība ir tāda - no sievietēm tikai retai tas ir.
    • Maybe - ar daargaakiem un gruutaak atjaunojamiem resursiem ljauzhi, neatkariigi no dzimuma, mazaak shkjiezhas?:) Un - cita starpaa - emocionaalo siltumu man allazhinj bijis neeerti sanjemt taapat vien, ne par ko, kameer ar fizisko - nekaadu probleemu!:)
      Un varbuut visu nemaz nevajag uztvert tik nopietni...
  • nu ta beidzot!!!...man jau likaas, ka lidinoties smalkajaas filosofijaas ,nekad neiebrauksi vienkaarshaas lietaas!:PPP
    • Es leeni attiistos.:( Neattapiigs meitietis.:(
      Toties ieguutaas atzinjas iegaumeeju uz muuzhu!:)
  • Nevaru nepiekrist. Mūsu klimatiskajos apstākļos vīrietis ir vienkārši dzīvības un nāves jautājums - ir pārāk auksti lepnai vientulībai.
Powered by Sviesta Ciba