Kurvjzieža kontemplācijas

vēl mazliet negatīvā un provokatīvā...

Krāšņais Kurvjziedis

vēl mazliet negatīvā un provokatīvā...

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Atceraties varbūt - bija tāds pastulbs jeņķu seriāls "Džima dēļ", tā saucamā ģimenes komēdija. Galvenajā sieviešu lomā bija Kortnija Torna-Smita, manuprāt, ļoti skaista un šarmanta aktrise. Lūk, bet vīru tēloja, nezinu, kā sauc, bet resns, neveikls neglīts vīrelis. Turklāt viņa varonis bija neizturami stulbs un prasts lempis. Lūk, un katrreiz, kad man gadījās šim seriālam uzdurties, es, šausmu pārņemta, nodomāju - ja kaut ko tādu var apprecēt Tornas-Smitas varone, tad, sasodīts, ko vspār var cerēt pārējās!!! Un tad es ilgi domāju, kāpēc gan vīrieši, kamēr viņi ir draugi, mīļākie vai rotaļu biedri, tomēr spēj pēc kaut kā izskatīties un uzvesties... Un, jā, protams, amerikāņu seriāli, nav gluži tas, uz ko balstīt savus priekšstatus par laulības institūciju, bet apetīti uz dažiem rituāliem spēj nomaitāt gan.
  • Jauki, ka vismaz kāds šodien (karstumā šinī) spēj provocēt!;)
    Tev gan vajadzēja pajautāt, kāpēc gan vīrieši UN sievietes..nu, to tur, jo tā jau reāli ir, ja atkāpjamies no filmām.
    Nu un atbilde, vismaz mana, ir apmēram šāda - laupījums sagūstīts, tiek noņemts medību krāšlojums un nolikti pie malas pārbaudītākie medīšanas mehānismi. Tas - tanī gadījumā, ja glīšs tēls bija vien lamatās ievilināšanas paņēmiens. Tie, kas arīdzan savam priekam saposties mēdz - tie jau neatslābst arī pēc Piemērota Eksemplāra sagūstīšanas (nu ja vienotā terminoloģijā runājam līdz galam!):)))
  • taatad Probleema ir apstaaklis, ka personaazhs ir Nesmuks, nevis Stulbs? :)
  • Tu mani pārsteidz. Ceru, ka joko.
  • Protesteeju.

    Esmu palicis tieshi taads pats tievs, neveikls un negliits, kaads biju pirms kaazaam. Un uzvediibas modelis man ar palicis taads pats. Nu, labi - paaris kg shad/tad pienaak klaat, tak tikpat aatri shamie nozuud.

    Un! Domaaju, ka taa ir ar daudziem, ja ne visiem viirishkjiem! Taa, luuk!
    ;)
  • Es takš te pirms pāris dienām iepoustēju tēmu, ka pēc apgredzenošanās "babi durejut", jo misija piepildīta, vīrišķis pie sāniem, ligzdiņu jāpucē, tb apgreidoties vairs nav nekādas iekšējas nepieciešamības. Aber šī doma man ienāca prātā vērojot vīrišķus - kamēr šie cenšas raisīt interesi sievietēs, bučojas ar vienu, otru, tikmēr tur sevi formā. Aber kad blakus tik lāga sievišķis, ka pārējās vairs interesē tikai kā pudeles māsas, nav takš vairs mērķa, dēļ kā sevi mocīt - prioritātes mainās, puncis sāk augt ņe po dņam a po časam. (Diemžēl aprakstīt šo vīrišķu uzvedības modeli nebūtu patriotiski, tāpēc nomainīju īpašvārdus ij klupu babuļiem virsū.) :)

    Alkas pēc baltās kleitas liek kortnijām stiept pie altāra pirmo, kas ļaujas, aber atlikušo mūžu internetā īdēt. :(
Powered by Sviesta Ciba