Kurvjzieža kontemplācijas

Par vīriešu saprātīgumu

Krāšņais Kurvjziedis

Par vīriešu saprātīgumu

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Raugi, par ko nu es reizēm apskaužu mūsu saprāta brāļus no Ādama puses, tad tas ir viņu vairuma racionālais piegājiens mentālajam monstram, dēvētam par Attiecībām. Ja vīrišķi sāk traucēt kāds no Attiecību elementiem, viņš tām pieliek punktu vai ievieš sev papildus vēl kādas - labāk funkcionējošas. Mana māsa no Ievas tādā pašā situācijā visbiežāk izvēlas ilgstoši un kvalitatīvi CIEST, pēc iespējas intensīvāk bojājot dzīvi arī otrai iesaistītajai pusei.
  • Naiva Tu... Pamēģini uztaisīt aptauju par draugiem vīriešiem. Varu derēt, ka pēc 30 sievietēm tādi tikpat kā nebūs sastopami.

    Brāļi arī nemaz tik daudzām nav. Un pat ja ir... Es ar savu māsu tikpat kā nekontaktējos- redzu labi ja 3 reizes gadā, telefoniski sazinamies... nu apmēram divreiz biežāk.

    Te Tu aizķēri aktuālu tēmu- PASAULĒ kopumā veču nav mazāk. Es runāju par Latviju (šai pašā katlā metot visu bijušo socbloku). Un cik no sievietēm ir gatavas mesties veča meklējumos ārzemēs? Pēdējā laikā arvien vairāk. Iemesls laikam nav jāskaidro ;-)
    • Nezinu - man nav problēmu ar draugiem vīriešiem un manām paziņām šajā pašā vecuma grupā arīdzan. Mūsu, naivuļu, nemaz nav tik maz.:)
      Kas attiecas uz ārzemniekiem - nekur nav jāmetas, paši spieto kā bites ap ziedošām liepām.:)

      • Tas tāpēc, ka Tu pārstāvi lielpilsētas aktīvo sieviešu daļu, kas ir visai plāna krējuma kārtiņa uz kopējās piena masas... Loģiski, ka šajā pētījuma grupā arī īdētāju būs maz. Uztaisi tādu aptauju Pļaviņās, Aizputē, Kupravā, Vecumniekos... aina būs gluži cita.
        • tas laikam ir atkarīgs no sievietes interesēm, ja tās aprobežojas tikai ar tamborēšanas pulciņu, tad pie draugiem vīriešiem Vecumniekos pagrūti tikt :)
          Nu ko lai saka, manu vīrišķo ĻOTI LABO paziņu daļu pārstāv arī personas no Lielvārdes :PPP Kas nav lielpilsēta.
Powered by Sviesta Ciba