Kurvjzieža kontemplācijas

Krāšņais Kurvjziedis

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Ai, bet vispār, mani mīlīši, ja nu kāds to manu nopietnību grib dzirdēt, tad feminisms nav vis nedz spalvainas kājas, nedz belziens pa kājstarpi katram, kurš tev kafiju grib izmaksāt, bet gan atskārsme, nepielūdzama un rāma, ka vīrietis NAV biļete uz laimīgo, mierpilno un labklājīgo dzīvi. Tik vien.
  • Sapnis balto princi uz zirga?
    Mīts par ĪSTO& Vienīgo?
    ;)
    Nē, es negrasos noliegt, ka kopdzīvei ar vīrieti ir savi jaukumi. Un augstāk par visu es vērtēju tos savas dzīves brīžus, kad esmu mīlējusi, neprātīgi, atdevīgi līdz galam, un tikpat mīlēta jutusies. Tikai man joprojām liekas, ka visa laimes meklēšana ārpus sevis, neatkarīgi no dzimuma, ir vēja ķeršana, bet atbildības par savu dzīvi uzgrūšana otram cilvēkam - gļēvulīgs un abpusēji bīstams pasākums.
    Bet ..."Visādi cilvēki pasaulē dzīvo, ij visādi cilvēki pasaulē vajadzīgi.";)
    • Dārgumiņ, tu esi šabloniska. Es jau gaidīju, ka atbildes komentārā tiks pieminēts baltais zirgs. Iedomājies situāciju - tu esi kopā ar vīrieti un patiesi jūties laimīga, mierpilna un labklājīga. Jā, tieši būdama harmoniskā divatā ar viņu, un nesauksim to par "vienīgo", bet par "īsto" - tieši to, kas tev tobrīd īsti ir vajadzīgs. Un ko nu? Aizejam un aizcērtam durvis, jo, tu, maita vīrieti, grauj manus feministiskos stereotipus!!

      Kas ir harmonija? Tas ir līdzsvars. Tu vari būt līdzsvarā viena pati, bet ja jūs esat divi, tā ir pavisam cita veida sadarbība.
      • Es NEnoliedzu iespēju, ka kopā ar vīrieti iespējams būt ļoti, ļoti, ļoti laimīgai.
        Es noliedzu uzskatu, ka vīrieša klātbūtne sievietes dzīvē ir absolūti nepieciešams viņas laimes vai labklājības komponents.
        • Lūk šeit izteikums ir patiess atšķirībā no sākotnējā. Un tik vien vajadzēja, kā ielikt vārdiņu "absolūti" :D
    • Vai tad mīlestība ir "ārpus sevis"? Tā kā reiz ir "sevī", tādēļ arī tiek uzskatīta par vispārējas laimes un harmonijas komponenti. Pret ko ir tā mīlestība - vīrieti, sievieti, suni, kaķi vai pašai sevi, tas jau ir otršķirīgi.
Powered by Sviesta Ciba