Kurvjzieža kontemplācijas

Mīļo cibiņ, pasaki, lūdzu, atklāti -

Krāšņais Kurvjziedis

Mīļo cibiņ, pasaki, lūdzu, atklāti -

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
ko gan Tu sirds dziļumos domā par feministēm, manu necilo personu ieskaitot?
  • Es, protams, varētu uzmest lūpu un atteikt, ka mana žurnāla un virtuālā tēla veidošanas nianses ir mana privāta darīšana, kas neuzliek pienākumus izpatikt Tavai gaumei un Taviem priekšstatiem par gudrību vai stilīgumu.:) Bet tā kā Tu man liecies izvērstākas atbildes vērta, tad paskaidrošu sīkāk, kaut arī tas no malas netīkami izskatās pēc taisnošanās.
    Mana interese par feminismu, jo īpaši esenciālisma un eksistenciālisma robežām tajā, droši vien ir dziļāka un nopietnāka nekā vairumam manu žurnālu lasošo cilvēku. Tā kā vakar biju uzaicināta uz kādu radiodiskusiju, lai pārstāvētu tajā feministisku skatījumu, ieliku šo jautājumu, lai detektētu populārākos aizspriedumus un šablonus, kādi ar šo jēdzienu saistās. Nākamais ieraksts ir tīrā vīpsna - ak, jā, protams, gaumes un humora izjūtas mēdz būt atšķirīgas - savukārt trešais, tas par laimīgo biļeti - īss manas pozīcijas raksturojums, lai mazliet remdētu iepriekšējo uzjundītās emocijas.
    Ar ko esmu panākusi Tavu aizkaitinājumu, nudien nesaprotu, un pat nezinu, vai justies aizvainotai par neizpratni vai glaimotai par negaidīto uzmanību.
    • Es neesmu aizkaitināta, es esmu nejauki ieinteresēta :) Droši vien tā izpaužas mana atipiskā netolerance - tieksme uz atšķirīgo reaģēt ar agresīviem jautājumiem. Es ceru, ka tu tomēr neizdomāsi apvainoties.

      Un nē, otro ierakstu par kāju neskūšanu es neuztvēru pārmēru nopietni ;) Nopietni es uztvēru to, ka par kaut ko tādu vispār gribas rakstīt :) bet pamatojums tam ir, jā.
Powered by Sviesta Ciba