Kurvjzieža kontemplācijas

Krāšņais Kurvjziedis

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Ak, es mazā nūģe nīgrule,ak es vientuļā vilcene! Par stundu atliku pusdienās iešanu, vēdera dramatisko kaukšanu ignorēdama. Tālabad, ka samelojos kolēģei, kura gribēja kompāniju sastādīt. Jo es, savukārt, nekādu kompāniju nevēlējos. Es gribēju pusdienot viena, laiski pārlapojot kādu avīzi vai žurnālu, nevis klausīties kādu tarkšķēšanu par darbu. Vai par izpārdošanām. Vai par dzīvi, kas nu tā vispār par dzīvi, ja... Kaut gan man nav nekā pret šo kolēģi, ne arī dzīvi, darbu un izpārdošanām. Tikai nekādas intereses to visu dzirdēt.
Un tā es badaina sēdēju to stundu, imitēju darbu un gaidīju, kad varēšu aizšmaukt savās vienatnīgajās pusdienās. Un šīs stundas laikā apcerēju, cik vispār ir cilvēku, kuru sabiedrība man pēdējā laikā nešķistu kaitinoša tādos intīmos brīžos kā ēdienreizes, kinoseansi vai iepirkšanās. Nu, knapi pāri desmitam sanāca.
Un cilvēku, kurus kārojas sastapt, ir vēl mazāk.
Uz vecumu es laikam būšu tik intraverta, ka man nebūs pat hrestomātiskā aitu suņa, kurš apgrauž vecmeitu līķus.
  • man arī patīk ēst vienai.
    Var čāpstināt uz nebēdu..
  • Pazīstama situācija:))))
  • o jā, pusdienlaiku arī vislabprātāk izmantoju vienatnīgām nodarbēm.. sava veida meditācija un domu sakārtošana, pat, ja staigā pa pilsētu, kur apkārt ļaužu daudz. vienatnē staigājot, var pats savas domas padomāt un pafilosofēt, nevis uzturēt sarunu....
  • atnāks kaimiņu žurka....kā rozēs uz nomaksu, ja nemaldos...
    P.S. Man pat desmit nesanāk. Tu esi sabiedriska :)
  • (Anonīms)
    Ar kuru katru jau nemaz nedrīkst pie viena galda sēdēt!, kur nu, vēl ar kolēģi! no tiem pusdienlaikos ir jāmūk kā no parādu piedzinēja! Bet tev gan daudz to galda un iepirkšanās biedru sanāca!!! veseli pārdesmit... kas to būtu domājis...(Korsikas cīņu biedre)
Powered by Sviesta Ciba