Kurvjzieža kontemplācijas

Ozons & muuzhiigi sievishkjais...jebshu vo, baabas!:)

Krāšņais Kurvjziedis

Ozons & muuzhiigi sievishkjais...jebshu vo, baabas!:)

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Shodien biju uz kino. Noskatiijos "Baseinu". Shkjiet, ka Ozona priekshstati par sievieshu dzimumu mani uzjautrina un iedvesmo.
Gribeetos jau domaat, ka mees visas esam taadas savstarpeeji solidaaras. Nu, labi - pa laikam pashnjaacam viena uz otru kaada viirishkja deelj, bet tas jau tik taa... Principaa viena otru labi saprotam - kaa nekaa visas vienaadi asinskaariigas kuces. Gan taas, kuras mazas & mauciigas, gan tas, kuras padziivojushas & nedabuujushas. Un muusu dziivesceljsh allazhinj ir viirishkju liikjiem kaisiits, kas muus satrauc tik no viena aspekta - kaa to upuri zemee ierakt, lai manikiiru nesakjeeziitu...
Jaa, bet filma laba. Un finaals briivi interpreteejams. Ak, to laikam sauca par atveerto maakslas darbu!:))))))
  • a kā ar vīirišķiem?

    šiem arī šis filmuks varētu patikt? Kā reiz štukoju, uz ko vīrieti aizvilkt..
    • Re: a kā ar vīirišķiem?

      Skatoties, kaads viirishkjis!:)
      Ja Tu esi redzeejusi Ozona "8 sievietes", tad shii man likaas stila un noskanjas zinjaa drusku liidziiga. Nee, nee, saliidzinaamas, protams, taas abas nav... Bet katraa zinjaa - piemeerota, lai peec tam vareetu parunaat.:) Ja tas ir Tavs meerkjis!:)
      • vīrišķis (vīrs)

        to otru filmu arī neesmu redzējusi, bet tas nekas. Un labi, jā, ja pēc TAM (pēc filmas i mean ;-) var parunāties. vislabāk mums patīk filmas, kurās var drusku pasmiet, drusku padomāt un varbūt aizlikt kaut ko aiz auss par cilvēka dabu. Pēdējo, ko skatījamies, bija Dogvila un abiem patika...
  • Nesen mēs ar tēvu runājām par kāda rakstnieka grāmatu un tās galveno varoni, un mans tēvs - ļoti daudz lasījis cilvēks - izmeta, ka vīrietis vispār nespējot ticami atveidot sievieti. Un otrādi.
    Toreiz es protestēju. Bet aizvien biežāk pieķeru sevi pie secinājuma, ka laikam vismaz liela daļa taisnības šajā spriedumā bija.
    • Sazin-nezin, kaa nu tur iisteniibaa ir!:) Man gan atkal diktam patiik doma, ka tikai viirietis zina, vai vismaz nojaush, kaada iisteniibaa ir sieviete. Un otraadi.:)
      Ai, bet pavisam iisteniibaa jau nemaz nav taada "iisteniibaa" - arii taa ir laba doma!:) Mees tikai radaam savu pasauliiti, kuraa ieviesham viirieshus/sievietes, uz kuraam/kuriem projiceet savas veelmes vai bazhas. Muuzhiigaa vajadziiba peec Cita un Citaadaa vai kaut kas tamliidziigs...
Powered by Sviesta Ciba