Kurvjzieža kontemplācijas

Phe!

Krāšņais Kurvjziedis

Phe!

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Katrreiz, kad es izlasu kāda vīrišķa žēlabas, ka maucīgos sievišķus, redz, interesējot tikai nauda, man gribas atcirst, - nu, tad pats vainīgs, ja nav tev nekā cita, ko piedāvāt!
Starp citu, neesmu manījusi, ka tā kunkstētu vīrieši, kurus es pati uzskatu par lādzīgiem, interesantiem un gudriem. Jā, nu, protams, arī šo triju iezīmju savienojums vienā vīrieškārtas rumpītī ir retāks par Haleja komētu, bet, nu tad, ziniet, ir zināmas garantijas, ka seksu nevajadzēs pirkt par naudu.:P
  • a es cinisks buushu!
    redzku paraadaas... sievishkjis nevis censhaas atspeekot sho apgalvojumu, bet iziet uz personiskiem apvainojumiem :) ij apgalvojums paliek neatspeekots... neatkariigi vai ir tam viirishkjim ko piedaavaat vai nav!
    ehh labaak ir vispaar BEZ naudas... tad, ja ar tevi runaa, tad toch zini, ka ne naudas deelj :)
    • Šajā diskusijā ar personiskiem apvainojumiem mētājas tikai vīrieši, ja pamanīji.

      Un es joprojām uzskatu, ka, ja vīrietis domā, ka sievietes ir maukas, tātad viņam ir pamats. Resp., viņš dabū tikai maucību. Un tātad neko citu nemāk dabūt.
      • /Kuminjsh aplaudē/;)
      • nu bet tu tak arii te saki, ka tavi viirieshi nechiixt... ij tu veic noveerojumus "no malas", nu ij kas liedz viirieshiem arii veikt noveerojumus "no malas" - taa teikt no citu ne no savas pieredzes?
Powered by Sviesta Ciba