Kurvjzieža kontemplācijas

Krāšņais Kurvjziedis

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Kas attiecas uz "Doždj" licences atņemšanu - es ļoti gribētu, lai šī lieta tomēr nonāk līdz tiesai, jo šobrīd tas viss ir ārkārtīgi necaurspīdīgi; un medija voluntāras slēgšanas precedents, balstoties uz emocijām un "mums šķiet, ka viņi nepietiekami nožēlo savas kļūdas", man liekas pārāk bīstami.

Savukārt, arguments "viņi tādi nepatīkami augstprātīgi tipiņi, un mēs nevaram zināt, ko viņi pie sevis domā", piedodiet, vispār ir no pēcpuses izvilkts un droši varat bāzt to sev tur atpakaļ.
  • Tas ko es gribēju teikt pirms tam ir, ka es apšaubu, ka šīs lietas izskatīšana pie jebkura tieslietu orgāna LV palīdzēs Doždj. Mūsu valstī ir izplatīta tikai divu veidu attieksme pret krieviem un krievvalodīgajiem. Tā ir vai nu nu "orki, imperiālisti" vai arī "var pieciest, bet tāpat skatīsimies ar lupu uz pirkstiem, jo dziļi sirdī jau tāpat riebjas" un no otrās attieksmes uz pirmo ved ļoti īss ceļš. Es esmu skeptisks, ka mūsu tiesneši ir brīvi no šīm attieksmēm un gala lēmuma pieņemšana šeit ir diezgan subjektīva.

    Man katrā ziņā šis viss ļoti nepatīk un ir kauns par LV, lasot ko par šo domā cilvēki, kas dzīvo ārpus LV, bet viena lieta kas man iekrita acīs ir tā, ka izlēma arī šo kanālu nobloķēt youtube LV teritorijā. Es esmu pret jebkādu kanālu bloķēšanas, bet ja tā tiek darīta, vai tomēr nevajadzētu to piemērot pavisam radikāliem kanāliem, nevis Dožģj, kura viens no lielākajiem pārkāpumiem bija latviešu celiņa neizveidošana, lai mūsu valodas komisija varētu pa nakti mierīgi gulēt.
Powered by Sviesta Ciba