Kurvjzieža kontemplācijas

Ar kaujas saucieniem uz lūpām

Krāšņais Kurvjziedis

Ar kaujas saucieniem uz lūpām

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Vasaras siltais periods ir paguvis atstāt sekas: manas daudzsugu ģimenes četrkājainā daļa atkal ir blusaina.
Terpentīnu grīdām un virsmām jau esmu iepirkusi (pie Jaunās Ģertrūdes var dabūt par EUR 9/litrā), bet tagad gribu dzirdēt jūsu pieredzi un ieteikumus attiecībā uz lopiņu skaustā pilināmajām blusu indēm.
Ko izvēlaties? Kas reāli darbojas kā letāls ķīmiskais ierocis, nevis pēc principa - "noķeram blusu, apslakām ar šķidrumu, blusa sāk izskatīties depresīva un apcerēt pārcelšanos citur"?
  • Jautājuma otrā daļa ir atbilde uz pirmo. :)
    • Es pieņemu, ka tā nav mana atbildība, kādā intonācijā tu lasi, ko rakstu, kā tev tas izklausās, bet es tev personīgus apvainojumus neadresēju. Es informēju. Ja tev tiešām interesē alternatīvi, bitēm un zivīm nekaitīgi, bet efektīvi līdzekļi blusu apkarošanai, gan jau to var atrast. Vai arī vari pagaidīt, kad man būs blusains dzīvnieks, un prioritāte to informāciju atrast.
      • OK, es vnk., neesmu ieinteresēta informācijā, kuru Tu man tik dāsni piegādā, un reakcija ir kā jau allaž uz nelūgtiem padomiem (vai telemārketinga spamu).

        Bet tā - nekā personīga!
        • Mēs dzīvojam uz dzīvas pulvera mucas, kas ir puteklis tukšumā, paši esot vairāk ideja kā materiāls, limitēti visa saprašanā, un ir grūti izšķirt, kur sākas un beidzas personīgā atbildība, vai pat paši mēs.
Powered by Sviesta Ciba