Kurvjzieža kontemplācijas

Ar kaujas saucieniem uz lūpām

Krāšņais Kurvjziedis

Ar kaujas saucieniem uz lūpām

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Vasaras siltais periods ir paguvis atstāt sekas: manas daudzsugu ģimenes četrkājainā daļa atkal ir blusaina.
Terpentīnu grīdām un virsmām jau esmu iepirkusi (pie Jaunās Ģertrūdes var dabūt par EUR 9/litrā), bet tagad gribu dzirdēt jūsu pieredzi un ieteikumus attiecībā uz lopiņu skaustā pilināmajām blusu indēm.
Ko izvēlaties? Kas reāli darbojas kā letāls ķīmiskais ierocis, nevis pēc principa - "noķeram blusu, apslakām ar šķidrumu, blusa sāk izskatīties depresīva un apcerēt pārcelšanos citur"?
  • Bayer pretērču un pretblusu siksniņa uz sezonu (pavasaris-ziema). Ir gan suņiem, gan kaķiem. Pret ērcēm palīdz 99%, kad kaķis mēdz kaut kur pļavās blandīties. Blusas kopš valkāšanas nav bijušas. Pilienus nelietoju, jo tie laikam katru mēnesi jāpilina un tad spalva sasmērēta, utt.. Un beigās izmaksas līdzīgas (siksniņa kaut kur pie 40 eiro maksā, daudzās cilvēku aptiekās arī ir).
    • *pavasaris-rudens vairāk
      • mums forresto siksninja darbojas tikai pirmaja reize, pec tam nekadas jegas :(
        pilinam advantix - nekad blusas nav bijusas un pie pirmas erces atceramies, ka nakama reize japilina, apmeram reizi 7 nedelas tas notiek.
        ieka dzeramas tabletes man skiet kosmoss, tadas negribu, tapat no kosmosa tikai citaada noziimee skiet ultraskanjas fignja.
Powered by Sviesta Ciba