Kurvjzieža kontemplācijas

Ar kaujas saucieniem uz lūpām

Krāšņais Kurvjziedis

Ar kaujas saucieniem uz lūpām

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Vasaras siltais periods ir paguvis atstāt sekas: manas daudzsugu ģimenes četrkājainā daļa atkal ir blusaina.
Terpentīnu grīdām un virsmām jau esmu iepirkusi (pie Jaunās Ģertrūdes var dabūt par EUR 9/litrā), bet tagad gribu dzirdēt jūsu pieredzi un ieteikumus attiecībā uz lopiņu skaustā pilināmajām blusu indēm.
Ko izvēlaties? Kas reāli darbojas kā letāls ķīmiskais ierocis, nevis pēc principa - "noķeram blusu, apslakām ar šķidrumu, blusa sāk izskatīties depresīva un apcerēt pārcelšanos citur"?
  • Šajos 7 gados, kopš pie mums dzīvo sers Ričmonds, blusas uzrodas ja ne katru, tad vismaz katru otro sezonu (suņu laukumi ir blusu inkubatoru oficiālais nosaukums).
    Es zinu, ka ir vetārsti, aptiekas un ļoti daudz dažādu pilienu, turklāt piedāvājumu klāstā katru gadu nāk klāt jaunas izvēles; mana pieredze liecina, ka dažas aptiekās ieteiktās zāles mēdz nebūt efektīvas, tāpēc jautāju šeit - ar cerību, ka kāds no cibas jau izcīnījis šīgada lielo Blusu Cīņu!
    • ā nu tik lielas pieredzes man nav, lai zinātu, ka var uzrauties uz neefektīviem. manējie ikdienā nēsā beaphar siksniņas, bet tā kā pretblusības īpašības ir tikai viens no iemesliem, kāpēc tieši šīs siksniņas, es viņas vienmēr noturu vismaz 2x ilgāk par pretblusu iedarbības beigām, tb nemainu ne tuvu tik bieži kā būtu paredzēts. un tomēr pie blusām viņi pamanījās tikt tieši vienreiz. nu un tad es darīju to, ko daru parasti – prasīju dr. boldrikam, ko darīt :) un tam, ko saka dr. boldriks, es klausu uz vārdiņa. tāpēc likās, ka tas ir normāls scenārijs, ko piedāvāt. atceros, ka viņš toreiz arī izvērtēja, ko tieši šiem konkrētajiem kaķiem ar viņu konkrētajām īpašībām var dot un ko labāk dot.
Powered by Sviesta Ciba