Klau, viedie jūrasvelšu zinātāji!
Ja vakuuma paciņa jūreņu ir neatvērta nostāvējusi ārpus saldētavas, ledusskapī, atlaidināšanas režīmā nevis 24, bet kādas 48-56 stundas, vai tās saturs ir kļuvis toksisks un ārā metams, vai tomēr vēl var riskēt un sasutināt ar rīsiem?
Smaka it kā neitrāla, bet...
Ja vakuuma paciņa jūreņu ir neatvērta nostāvējusi ārpus saldētavas, ledusskapī, atlaidināšanas režīmā nevis 24, bet kādas 48-56 stundas, vai tās saturs ir kļuvis toksisks un ārā metams, vai tomēr vēl var riskēt un sasutināt ar rīsiem?
Smaka it kā neitrāla, bet...
Ja nu tu gadījumā tomēr taisi un ēd, tad pēc tādas receptes kur vai nu ilgi gatavo vai ļoti karstā temperatūrā un tas sāc ar vienu un pāris stundas nogaidi pirms ēd nākošās