Kurvjzieža kontemplācijas

Vakarvakar noskatiitaas "Taurinjdejas" iespaidaa

Krāšņais Kurvjziedis

Vakarvakar noskatiitaas "Taurinjdejas" iespaidaa

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Es esmu avantuuriste. Esmu laimes mekleetaaja, piedziivojumu mekleetaaja un vieglas dziives tiikotaaja. Un nekaunos par to. Neviens man nav pamatojis, kaapeec smagi un gruuti ir pareizaak un labaak nekaa viegli.
Es neesmu stipra. Es esmu gaisiiga, emocionaala un slinka - ar vieglumu tas ideaali saskan.
Var jau buut, ka iistena latvieshu sieviete ir tiesiiga lepoties tikai ar maalainaa gluudaa sabristiem zaabakiem, raupji sastraadaataam plaukstaam un saaposhu muguru.
Bet kaalabad? Kas viegli naacis, tas viegli iet. Un aizejot neatstaaj dziljas, saapiigas peedas.
Priekaa!
  • :)
  • mezhdu prochim es ar lidzigi domaaju.:) nafig vaik smagumus ja var istikt ar vieglumiem?.:))
  • man domāt, par smagumu/vieglumu vislabāk ir runājis Milans Kundera "Nepanesamajā esamības vieglumā". Pārlasi kādreiz, pie trešās vai ceturtās lasīšanas reizes trāpa tā, ka maz neliekas, vismaz man.
  • Mēs daudzi tādi esam ;) Tikai nedaudzi no mums spēj sev to pateikt... Xe! Un kur nu vēl citiem...
    Bet es arī esu avantūrists (nju laikam tikai nedaudz ;) , bet tomēr..) Gaisīgs, emocionāls un SLINKS ;) Xe! Un nekaunos par TO!
  • pareiz, pareiz nav ko atlauzt cmukos nadzinjus, nav ko kurpiites sasmeereet, lai to dara citi, mees i viegli, turklaat neko ljaunu jau ninodaraam, pat peedas neatstaasim peec sevis... tomeer niaizmirstiet muus ieveerot, jo iram makten gariigi un citaadi izcili...:))))))))))))))))))))
    • 1) A vot, kad runāšu par garīgumu, tad gan mani vajadzēs aizvest iemidzināt.:)))
      2)Ui, kā sakaunējos no apziņas, ka laukstrādnieks Feņa, sūdos sabristās kalošās, rokām līdz elkoņiem mašīneļļā, izrādās, loka muguru klaušās, nevis tālabad, ka šim tā patiktu vai tālabad, ka neko citu nebūtu iemācījies, bet gan tikai tālabad, ka Balss No Augšas viņam uzticējusi svēto misiju - rukāt mazās draņķa liekēdes Krī vietā!!!!:)))))))
  • Tak nezkamdeelj "laimes mekleetaaji" neparaxtaas uz 100% droshu metodi - LSD, kaa "viegluma garantu"!
    Kaapeec?
    A varbuut taapeec, ka subjektiivaa definiicija "viegli un gaisiigi" ir... eee... nuu... teiksim vai nu iluuzija, vai arii ieguustama caur "smagi un gruuti".
    • Hihi, varēji vēl nocitēt "Kas rūdās grūtībās - top liels!":)

      Bet, ja par LSD vai dajebkādu citu narkotiku - es, raug, bērnībā palasījos grāmatiņu "Memento" - par narkomānu skarbo ikdienu un sūrajām lomkām. Tobiš - esmu gudra un zinu, ka nekā viegla tajā visā nav. A Tu ko - nezināji?:PPPPP
      :))))
Powered by Sviesta Ciba