Kurvjzieža kontemplācijas

Krāšņais Kurvjziedis

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Delfi, izrādās, pasākuši Ceha rakstus likt maksas sadaļā.
Kad sapratu, ka tā tiešām ir, nevis man vajag stiprākas brilles, aizdomājos arī līdz tam, ka tātad ir cilvēki, kuri gatavi maksāt - kaut vai EUR 2 mēnesī - , lai lasītu Ceha kontentu.

Nē, nu jā, protams...
  • Es šoreiz padomāju, ka būtu ar mieru maksāt kādus 2 centus, un attiecīgi sapratu, ka ir pietiekami daudz par mani 100 reizes turīgāku cilvēku. Kaut gan protams, īsti nevar tā secināt... Bērnībā es bez lielām šaubām pirku žurnālu "Dadzis", šķiet, par 30 kapeikām.
  • Cehs nāk komplektā. :D
    Bet es savulaik noabonēju maksas versiju 1.99 eur, lai lasītu jūzera Hotai rakstus par vēsturi. Nenožēloju nemaz, jo raksti labi, un arī reklāmraksti un pupi tagad netraucē.
    • Jā, tieši tā. Un man Cehs.lv ik pa laikam tīri labi patīk, esmu gatava šos džekus pasponsorēt ;)
  • Es savukārt sāku nopietni bažīties, kas ir tie cilvēki, kas ir gatavi atteikties no Delfi + rakstiem reklāmu trūkuma utt, jo tur ir CEHS.LV...
    • Nu, Delfi+ kaut kas vērtīgs parādās apmēram reizi divos-trijos mēnešos, līdz ar to puse Rīgas Laika drukātā izdevuma cenas šķiet mazliet apšaubāma.
      Protams, cehs nebūtu iemesls, lai no kaut kā atteiktos. Bet lai par kaut ko maksātu - vēl daudzkārt mazāk. :)
      • Tu atkal eleganti izlaidi iespēju, piemēram, lasīt ziņas (cerams, biežāk nekā reizi trimestrī) bez reklāmām. Par to vien ir vērts maksāt. Un jā, man patīk Delfu + vēsturiskie raksti. Un pilnīgi neinteresē Pjatigorskis uc.
        Vispār salīdzināt Delfi + ar RL ir tas ir tas pats, kas salīdzināt pirkstus ar citām ķermeņa daļā. RL ir izdevums ļoti šaurai sabiedrības grupai (filosofiem). Delfi + tomēr ir pilsoņiem, kas maķenīt paceļas virs Delfi komentētājiem vulgaris. Un jā, ja tu palasītu to, ko CEHS taisa Delfiem, tu saprastu, ka viņi paceļas virs vidējiem komentētājiem.
        • Delfi pilnīgi noteikti nedz vienīgais, nedz labākais ziņu portāls, un pat analītiskos rakstus tas pats Tvnet aizvien biežāk piedāvā pat krietni kvalitatīvākus (turklāt bez maksas).

          Visnotaļ saprotama šķiet vēlme palasīt viņu Delfu + sadaļas vēsturiskos rakstus, ko atbalstu utt. Ja katrs no tiem būtu atsevišķi pieejams par EUR 0,35, iespējams, ka pati reizi vai divas mēnesī to izmantotu.

          To, ko Cehs raksta Delfiem, ir gadījies palasīt. Iespaids ir. Pietiekams. Nestrīdēsimies, lūdzu, par to. Esmu gatava vienkārši agree to disagree.
          • Es pieļauju, ka arī TVnet virzīsies maksas satura virzienā. Manuprāt, ir normāli, ka bez maksas ir valsts vai pašvaldības atbalstīti mediji un Kivičs.
            Jā, un 35 centi nav nekada maksa, tā ir ņirgāšanās. Par to pat vairums ielu mūziķu nepriecāsies.

          • Ak, tad TVNET tagad brīvs no reklāmām par baltu velti? Skrienu baudīt, bāc, gandrīz nokavēju!
            Labi, paldies Dievam, mūsu sarunas pilnīgi neko neietekmē.
Powered by Sviesta Ciba